Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dersaneden atıldm :(

crimS0n

Öne çıkan mesajlar

Boyle bişi gorulmemiştir hrld

Malum maç wardı bugun 16da bizde kullaklıkla çaktırmadan dersanede bio dersinde dinliodk. gol oldu tabi biraz heyecanla goool die 6kişi baarınca hoca dellendi
sınıftan attı bizi mudure gidin dedi
anlattık mudere hocam bole bole die bizi anlıcak sandık, herif dellendi bi anda -bizim sızın gibi oorencilerle ilişkimz olmaz artık yoksnz bu dersanede fln
biz şok oldk nooluorz fln derken atıldk walla dersaneden aileleri fln aramışlar
artık başka dersane aarıcaz napalım
6kişiyi nası atabılırler yaa :([signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Sosyal ağlarda paylaş

ben boyle dersane yonetimini.............. neyse gecmiş olsun. hangi sehirdesin ? eger boyle ayni sehirdeysek filam yardim ediym[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

birak yaa ne gzl iste ...
bizde öle radyo dinliyoduk derste yanimdaki arkadasim dinliyodu hoca bi soru sordu 'hocam bi dak penalti atiliyo' dedi sadece dersten atildi.. tabiki dershaneden atilmak biraz sacma... ama üzülme yaa boswer..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalık bence okuldan atmıolar ki oraya para vermiosun burda paranla laf yiosun artizlere bak dersten at en fazla yani dershaneden atmak ne demek sen onların parasıyla ordasın kimse gelmezse de kapar dükkanı gidersin neblim yani sonuçta siz de suçlusunuz tabi de tepki aşırı ilginç yani[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Dersten atılınca neden müdürün yanına gittiniz ki?
Biz atıldığımızda ders bitene kadar bekler sonra da "Hocam müdür yerinde yoktu" derdik, hiç de bişey olmazdı.
Ha paranızla laf yemişsiniz, ailenizin -bir yere kadar haksız olsanız da- sizi koruması gerekirdi.

Neyse olan olmuş artık.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Sosyal ağlarda paylaş

hangi dershane ki bu?

imzaladığınız anlaşmayı okuyun sonra bir avukatla görüşün mahkemeye verip tazminat alabilirsiniz

direk pedagojik olarak bakarsan sen haklısın[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...