Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Meğersem bu virüsü yayanlardan biri de chemmiş. Siz bi de bana inanmıyorsunuz yok chem iyidir yok böyledir. Alın işte gerçek yüzü: Virüs bulaştırmaya çalışıyor herkese[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site![Bu mesaj Prawler tarafından 16 Şubat 2005 02:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 www.zbarndron.com/~kenamo/uploads/Hundscuff.pif Heühüaeü yok böyle bi link:) öyle bi url de yok direk salladım milleti yiyorum.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Arkadaş çok terbiyesiz kiniyorum.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sana attık sanki linki.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 keimkıl 1 - pilavyet 0 çocuk yine oyuna getirmiş praw'ıı; ama yenilen pehlivan güreşe doymaz tabi, doğrudur
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Berk, 16 Şubat 2005 02:33 tarihinde demiş ki: keimkıl 1 - pilavyet 0 çocuk yine oyuna getirmiş praw'ıı; ama yenilen pehlivan güreşe doymaz tabi, doğrudur Tabi ben de yedim değil mi bunu. Off Berk Off. Sen istiyorsun ki polemik olsun, kavga çıksın. Geyiğine açtım ben bu topiği.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ciddiye alanlar var :)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bence ayip berkin yaptiği kiniyorum.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ya tamam o zaman chemi geyik yaptı. Ben de geyiğine topic açtım. Ben keklenmiş durumuna düştüm Komik ya.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 valal topic hiç de geyik içi naçılmışa benzemiyor daha çok "aha kemikılın açığını ubdum tamam şimdi forumda olayını bitiridm, nihohoho " tpoiği çevir gazı yanmasın praw güldürdün beni gece gece, sen de gülesin inşallah
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ha di mi çocuğun iş gücü yok oyun etmiş oyuna gelmişsin bu kadar işte heuheh hem amdem sevmiyorsun chemi nedne listende tutuyorsun? bak mesela ben sevmediğim adamlara direk engelleme ve sil diyorum[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 cheminin açığını falan bulmadım ben, yazdı onu altına da şaka falan yazdı. Yok olm bitirdim seni dedim. Tamam Berk pes ediyorum, Arkadaşlar işte gerçekler: Ben amerikan ajanıyım, Chemi iran a yardım etmesin diye (bomba yapıyor ya) adamı yıldırmaya çalışıyorum bu işleri bıraksın diye. Rahatladın mı Berk?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Azmodai, 16 Şubat 2005 02:39 tarihinde demiş ki: prawler resim yollamak icin bahane bulmus! :P Harbi doğru.. +1[signature][hline]Gaius Julius Caesar
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yannız resmin uzantısı adichem.. oda ayrı bi konu :)[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ya keklenmedide bilmiyorum karıştı:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 tamam ya valla bişi yok[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 olm o craig davis sakalları nedir ya pauuauahuah[signature][hline]apaçiyim ezelden ateş yaktım gezerken keşke orman yansa da tasarruf etsem tezekten /12/02/2005-05:15
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 google > images search craig davis bu çıktı
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: GeeM, 16 Şubat 2005 03:05 tarihinde demiş ki: olm o craig davis sakalları nedir ya pauuauahuah kıskanmayalım[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 adam da benden özendi zaten. ama sakallarımızın alakası yok[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 onca verdin veriştirdin adama soora listende tutuyo olman ilginç..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Azmodai, 16 Şubat 2005 02:39 tarihinde demiş ki: prawler resim yollamak icin bahane bulmus! :P :D[signature][hline]sağlıklı olduğunuz her güne dua edin, herşey boş
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 abi listemdedir değildir o benim özelim size ne ya? Size mi dert oldu adamı listemde tutmam?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
Öne çıkan mesajlar