Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 beyler ben idee-fixeden sipariş ettim fakat iptal oldu dendi bende başka bi erden istedim şimdi mail atmışlar ürününüz yollanıyo die bu site dengesiz neyse söliyim bu acc fazla isteyene satarım hemen nakit 85m aldın paradan 10 m daha az ama acil satmam lazım isteyen arkadaşlara duyurulur[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey) WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit) hayat kısa doya doya yaşa Hordish manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 mail'e direk reply geç ve ürünü istemediğini söyle. Hatta telefon et, iptal et siparişi.[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 iyide ben abimin sanal kartıyla aldım ve card ı sora iptal ettik istemiyorum dersem param yanar olmaz yani o yüzden isteyenler msj atsın[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey) WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit) hayat kısa doya doya yaşa Hordish manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenkor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 BEn cd ye talibim bana cd key lazım o bile yeter [email protected] msn adresim eklersen konusuruz.Fiyatta problem değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar