Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ares teki Turk clani?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Photoshop manyaa :D Ya bırakın nere koyuyo turk bayragını Gm osurtur falla... Yok boLe bi$e ki aresteki en baba turk clanı iman gucu deil. Sex Machines di bi ara o da dagıldı Unholy olm bu serdar sandro felan kel felan portakalda oynuyolardı noldu onnar bıraktımı?
Mesaj tarihi:
Myko da ingiliz bayrağı gördüm icon olarak nicklerin yanında neden burda bir Türk clanı da bayrağı kullanmasın...[signature][hline]Nation :EL Morad
Server :Ares
NicK :BuRiAL_TR
CLaN :Hiç Olmadı......
LvL :6x Blade Master Warior
Mesaj tarihi:
Xigigenonda Falan olurda Areste bu olayın olması imkaansız denecek kadar fazla.[signature][hline]
Server:JapKo 3
Nick:KuardoN
LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari.
Clan:Epicurean
NP:Farketmez Clan Grade 2 :D
Not:I love Japan.
Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
Mesaj tarihi:
huaehuea işinis gücünüsmü yok:D ama şaka maka olsa çok manyak olurdu. olsa bile Adminler o bayrakları oraya astırmazlardı gibi geliyor bana:)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

Mesaj tarihi:
ben oyuna yeni başladım arkadaş tavsiyesi uzerine cok guzel bir oyunmuş beyendim ama benim tek bildiğim clan sexmachines ben onu en ii die biliodum aresde oynuyorum tabiiki ama bu bayraklar bence gercek diil :D[signature][hline]Vierna Do'Urden (platonik aşkım)
Mesaj tarihi:
Sex MAchines clanı beşiktaş adeks cafede serdar adlı bi arkadaşımındı Lider i Commander aynı kişi yane. Su an yoklar piyasada hatta assist i Sfumoto vardı warrior oda noLduLar biLmiom piyasada yoklar cafede de goremiom haberi olan varsa solein ayrıca SexMachines den önce Fire Wootabulos mu ne oLe 2 tane clan var humanlar gerci ama Orc oLarak bence Su an absoluteness die bi clan var
  • Yeni Oluştur...