Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pre-aos gunlerin hatrina(oha) bir odiums creek serisi ve aosdan goruntuler

dark-dr

Öne çıkan mesajlar

aha double strike abarti biseymis, vanq q staff ile resimdeki arcade oyun efektinden hesaplayacaginiz uzere 35+38 73 dmg verdim ama daha fazla da rahatlikla verilebiliyo, odiyi yaklasik 1 sn icinde oldurdum. agladi yine birsuru napiysin olm sen diye.
bilmeyenler icin dbl strike yeni bi special combat move, uo.com/ageofshadows dan bakabilirsiniz.

bu da boyle bisey, daha aos almadik ama eklemis adamlar paperdoll efektini. inventoryde scimitar olarak cikiyo. artik butun silahlarin falan ozellikler boyle abidik gubidik, force vanq durable accurate vs gibi prefixler yok. dmg increase var force powerin yerine, vanq %35 dmg increase power %30 force %25 vs. gibi oluyor. bir de birsuru yeni ozellik var. dmgi %11 arttiran ring gibi. dexterity e +3 veren ring gibi. diablo 2 gibi olmus yani.

player gstone tagleri gibi seyler de tamamen degisti. player taglerinde bir takim buglar var yalniz, neden oyle bilemiyorum ama mesela hepsi kucuk harf bile olsa bas harfi buyuk cikariyo. benim de guild title hepsi kucuk harfti boyle abidik gubidik cikmis mesela. onun disinda newbied item denen sey artik yok, oyundan tamamen kaldirildi o olay yani. newbied elbise gibi seyler yok. runebook ve spellbooklar blessed ama.

bu da pre aos total ownage gunlerin hatrina odium`s creek serisi.
duel sonrasi mazeret uydurma ve nasi koydum muhabbetlerinin vazgecilmez klisesi `dawson yapma olm bana` ile birlikte.

[Bu mesaj dark-dr tarafından 12 Şubat 2003 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

bu arada kendi israri uzerine belirteyim, dawson muhabbetinin yaraticisi aslinda odi.
ben yine duelde reg bittigi icin oldukten sonra argumanlarimi ustun tartisma yetenegimle sunarken odi `dawson gibisin olm birsuru vidi vidi, i don wanna wait` diye baslatti. sonra `dawson yapma bana` ve `sus aglak dawson` gibi formlara girdi yeni trendimiz.
Sosyal ağlarda paylaş

kötü değişiklikleri yazayım hepberaber ağlıyalım

- runic hammerların charge ları 15 e indirildi . Yeni bulunanların değil hepsinin. Yani bankada 50 chargelı runic hammerınız varsa şu anda 15 oldu :)
- bardlar nerf yedi
sw loot : 700gp
dragon loot : 500gp
- tamerlar da yedi nerfi
tamed hayvanlar güçsüzleşti
- vendorlarladaki itemler evin lockdownuna ekleniyor[hline]uo-ao-tfc
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca insanın kafasını karıştıran bi sürü dğeişiklik oldu
mavi mavi silahlar
spell dmgleri falan değiştirildi
gerçi bunları kavrayınca güzel gelir herhalde
bide mageler artık zırhla dolaşmak zorunda
çünkü fire resist etc. falan olmadığında fs 70dmg civarı verebiliyor
gerçi ben barbed giyip denedim
2-3 drag üst üste fire breath atınca ölüyorum artık[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 12 Şubat 2003 14:41 tarihinde demiş ki:
bide bu ne ya
şu anki hazır charları necro yapamıcakmıyız
slotu olmayan necro meraklıları patladımı?
Gerçi Kum'a bişi olmaz o kasar baştan[hline]Playing : Uo,Daoc,Eve,Cs
Played:Ao,TF,HL,Dc,HellBreath

"Bence Shaq'a Herkez Vermeli" - Kaan Kural (Ntv Nba Yorumcusu)

Selam Nukem,
benim kumadam daki skiller zaten bir "necromancer" ı içeriyor sadece alchemy yada inscription'dan birini "necromancy" ile değiştireceğim hepsi o.

Ama dediğin gibi gerekirse de sıfırdan kasılır da önce bir oyuna girme sorunumu çözebilsem.

"Lanet olsun"

Kumadam of Moonglow
Liche[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Sosyal ağlarda paylaş

valla ben normal yollarla almadim, mono sagolsun onun yardimlariyla siparis ettigim oyun amerikada bir arkadasin adresine gidecek ondan upg code u alicam, sonra da oyunu bi yerden bulucam.
sen oyunu satin almak istiyosan kendin arastir yani turkiyeye nasil gelir kaca gelir pek bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün resmen hastalıkdı connection
entering britannia da kalıyo paso,hatta hala kalıyo
ya havle...

AÇILSANA ULAN!!

Derdime bi çaree,hala açılmıyo sıyırmak üzereyim

[hline]Lord British Sucks
This song is for anyone........fucky

[Bu mesaj -Mandrake- tarafından 12 Şubat 2003 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...