Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 60 olmama 1 level kaldi, dolayisi ile template'im 60 da bitiyor. O zaman genis bir druid basligi acmayi du$unuyorum. Ayrica yeni patch ile onemli (Hurricane, Rebirth, Catform DPS vs) degi$iklikler olacak, bunlari da bekliyorum ki bunlar aciklananlar (aciklanmayan degi$iklikler de olacakmi$. Bu yuzden yazi icin acele etmiyorum. Ancak genel olacak memnun oldugumu soyleyebilirim. Neyse patch ciksin ben de 1 level alip 60 olayim ondan sonra geni$ bir bilgi ba$ligi yazacagim. [Bu mesaj Rodeo tarafından 16 Şubat 2005 07:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Mirage, 15 Şubat 2005 16:04 tarihinde demiş ki: free action potion ve düzgün mortal strike kullansa da warrior'un şansı olmaz mı? 30 saniye free action için az süre değil. druid'in warrior'a karşı en büyük kozunu 30 saniyeliğine atıyorsunuz, mortal strike da uzun süre heal'i yarıya indiriyor. root yokken pummel ya da shield bash ile heal'ları da interrupt edebiliyorsunuz (instant talenti hariç tabii). bence zor olsa da warrior bir şeyler yapabilir gibime geliyor. daha yorum yapmak için erken gerçi. o 30 saniyeyi travel form ile herifin uzaginda daireler cizerek gecirebiliyorsun. Benim template de en rahat matchup warrior'a karsi. Genelde full hp ile bitiriyorum. Bu arada sanirim Warrior icin de bayagi degi$iklik geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: baaluo, 15 Şubat 2005 15:59 tarihinde demiş ki: şuan işini bilen bi druidi bir mage in kesme şansi yok warriorun ve rogue un (preperation ve cold blood u yoksa ) kesme şansi yok tek yapman gereken root - moonfire - heal root heal moonfire mana bittimi inervate tekrar root moonfire ölene kadar Innervate cok guzel bir spell, ancak balance druid daha iyi gorunuyor $u an. Damage lar (Moonfire critical 550, starfire 1150-1200) bayagi iyi. Innervate ile resmen ikinci bir mana bar'in varmi$ gibi oluyor. O bakimdan cok iyi ama balance $u an bariz bir bicimde daha iyi. Benim template de Balance-Nature's Swiftness var ve bayagi rahatim. Restoration Druid'i oldurmek daha zor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: zebani200, 15 Şubat 2005 22:36 tarihinde demiş ki: Durid suan gayet dengeli ve ii bi class, ayrica bu yeni petchte pek bi degisiklik gelmiycekmis(hic biyerde bogle bisi gormedim) Druid forumunda official aciklamalar var. 4 tane issue ba$ta olmak uzere 9-10 tane degiiklik olacakmi$. Entangling Roots'un indoor da kullanilmasi bir ornek mesela. Ben bir tek Druid vs Rogue da zorlaniyorum ama zaten hemen her caster Rogue a kar$i zorlandigi icin cok da onemsemiyorum. Ancak tek derdim oyuncularin buyuk cogunlugunun Rogue oynamasi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 rootu kapali alanlarda kullanamamak inalimaz sacma zaten npcler kapali alanda root atiyo biz atamiyoruz var mi bogle bi olay :) bakalim ne zaman gelicek degisiklikler bi 1 ay daha bekleriz heralde[signature][hline]Lorlas lvl 60 Durid - Guardians Of Life Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar