Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alt yazı sorunu.. enteresan..

DonCorleone

Öne çıkan mesajlar

selam.. 1 haftada indirdiim 6 filmin sadece 1 tanesine düzgün alt yazı bulabildim..
dier 5 filmde hep aynı şey oluo..

yazılar ya geç başlıo filmin sonuna kadar da zaman aralıgı artıo
yada işte erken başlııp gene zaman aralıgı deişio

bu 5 film için divxforever.com adresindeki bütün alt yazıları indirdim ama hepsinde aynı sorunla karşı karşıyayım...

filmlerde gayet popüler kill bill shrek 2 spiderman 2 gibi filmler..

neden bi türllü bendeki filmlere uygununu bulamıorum anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

ben de aynı sorunsal için trade acmıstım. bana time adjuster diye bi program önerdiler hemide türkçe yazıları ileri ve geri kaydırabiliyorsun. ama ne kadar yazıyı tam oturtsanda 3-5 dk işler yolunda gidiyor ve yine eskisi gibi yazılar kayama başlıyor. uygun fpsleri indirmeme rağmen hala olmuyor.[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grekon, 16 Şubat 2005 12:39 tarihinde demiş ki:
ben de aynı sorunsal için trade acmıstım. bana time adjuster diye bi program önerdiler hemide türkçe yazıları ileri ve geri kaydırabiliyorsun. ama ne kadar yazıyı tam oturtsanda 3-5 dk işler yolunda gidiyor ve yine eskisi gibi yazılar kayama başlıyor. uygun fpsleri indirmeme rağmen hala olmuyor.

evet o kaydirma islemini bende yaptim
dediin gibi baslarda düzgün ama sora gene fark olmaya basllio..
Sosyal ağlarda paylaş

Altyazıyı senkronize edeyim derken filmin FPS sinden farklı değere atarsanız başta düzgün sonradan hızlı ve yavaş yazı geçisi olur.
Subtitle Workshop un edit menusünden timings den ayarları yapabilirsiniz. Filmin başından kesme vb.
Biraz kurcalasanız yaparsınız arkadaşlar azıcık kurcalayın. Zaetn bir kere yaptımı işi kavrayacaksınız...[signature][hline]Merlinin Kazani çalışanı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...