DonCorleone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 selam.. 1 haftada indirdiim 6 filmin sadece 1 tanesine düzgün alt yazı bulabildim.. dier 5 filmde hep aynı şey oluo.. yazılar ya geç başlıo filmin sonuna kadar da zaman aralıgı artıo yada işte erken başlııp gene zaman aralıgı deişio bu 5 film için divxforever.com adresindeki bütün alt yazıları indirdim ama hepsinde aynı sorunla karşı karşıyayım... filmlerde gayet popüler kill bill shrek 2 spiderman 2 gibi filmler.. neden bi türllü bendeki filmlere uygununu bulamıorum anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 alt yazılar tek cd, cift cd olarak ayrılıyor ona dikkat ettinmi acaba, gerci her alt yazı saglam cıkmıyor malesef:(, bsplayer da senkronize etmen icin ayar var tavsiye ederim[signature][hline]sağlıklı olduğunuz her güne dua edin, herşey boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bence sen altyazıları kaydırmıştırsın bi kontrol et[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 indirdiğin divx filmin fps olayına da dikkat et,23fps ise o filme ait 25fps lik altyazı senkronize olmaz,doğru altyazıyı bulmak için biraz daha aramaya inan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 nasi kaydirabilirim ki? btün fps lileri indirdim walla hiçbiri uymadii... bide bs playerdaki o dediinz özellik nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 filmi aç izledigin ekranda sag tıkla ayarlar video bilgisi orda yazacak fps si cektigin filmin fps si uygun degildir diğer hususda sende tek cd lik olanı vardır cektiklerin çift cd olanı içindir[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bakacağın ilk şey film ile altyazının FPS lerinin aynı olması.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 "Subtitle Workshop" isminde freeware bir program var googleda ararsanız bulursunuz. Bu programla altyazılarla ilgili tüm işlemleri yapabilirsiniz.[signature][hline]Merlinin Kazani çalışanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grekon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ben de aynı sorunsal için trade acmıstım. bana time adjuster diye bi program önerdiler hemide türkçe yazıları ileri ve geri kaydırabiliyorsun. ama ne kadar yazıyı tam oturtsanda 3-5 dk işler yolunda gidiyor ve yine eskisi gibi yazılar kayama başlıyor. uygun fpsleri indirmeme rağmen hala olmuyor.[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yaw yok.. bütün fps çesitlerini indirdim olmuo.. su subtitle workshop bende war zaten dun karambole kill billinki ayarladim ama shrek 2 yi bi türlü beceremiom filmde 17 saniyede baslamasi gerekioken alt yazilar 40 larda baslio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Grekon, 16 Şubat 2005 12:39 tarihinde demiş ki: ben de aynı sorunsal için trade acmıstım. bana time adjuster diye bi program önerdiler hemide türkçe yazıları ileri ve geri kaydırabiliyorsun. ama ne kadar yazıyı tam oturtsanda 3-5 dk işler yolunda gidiyor ve yine eskisi gibi yazılar kayama başlıyor. uygun fpsleri indirmeme rağmen hala olmuyor. evet o kaydirma islemini bende yaptim dediin gibi baslarda düzgün ama sora gene fark olmaya basllio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Altyazıyı senkronize edeyim derken filmin FPS sinden farklı değere atarsanız başta düzgün sonradan hızlı ve yavaş yazı geçisi olur. Subtitle Workshop un edit menusünden timings den ayarları yapabilirsiniz. Filmin başından kesme vb. Biraz kurcalasanız yaparsınız arkadaşlar azıcık kurcalayın. Zaetn bir kere yaptımı işi kavrayacaksınız...[signature][hline]Merlinin Kazani çalışanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yaz zaten bende öle yap1orum basindan 10-15 saniye kadar kesme yapiorum ilk alt yazilar tutuo iste o zaman ama sora yavas yavas gene kayiyor alt yazilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar