Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kara kalem çalışmaları [flash]..

Zagg

Öne çıkan mesajlar

Sosyal ağlarda paylaş

Benim değil o kadar yeteneğimin olduğuna inanmıyorum..[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım..
                 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Sosyal ağlarda paylaş

evet birincisi diğerlerinin güzelliğini yok etmiş resmen.

Horace senin de open canvas'ta böyle bi çalışman vardı dimi?

Ya bu arada horace senin resimlerine ulaşabileceğimiz bir galerin varmı acaba çok merak ediyorum[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

Ağzım açık olarak izledim ben onu..[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım..
                 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 09 Ocak 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
BÖYLE bi çalışmam yok hayır. yaparız belki.

böyle çalışmadan kastım, özrü dileirm tam açıklayıcı olmamışım; yani step by step çizileni gördüğümüz bi çalışman vardır.
He o içeriğin tarzında da bir tane yaparsan manyak hoş olur o ayrı :)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

Walla tebrikler hepsi çok güzel olmuş ama sana bi öneride bulunayım. Renk geçişlerini kullanarak yaptığın ''BUZE'' başlıklı yazı türünde bi de PATİCİK yazıp yayımlarsan paticik.com için çok güzel bi jest olur.Umarım bu fikri denersin ve yayımlarsın...
:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Massimo, 10 Ocak 2005 14:13 tarihinde demiş ki:
Walla tebrikler hepsi çok güzel olmuş ama sana bi öneride bulunayım. Renk geçişlerini kullanarak yaptığın ''BUZE'' başlıklı yazı türünde bi de PATİCİK yazıp yayımlarsan paticik.com için çok güzel bi jest olur.Umarım bu fikri denersin ve yayımlarsın...
:)

Bunları ben yapmadım ya sakin ol :) yapmanında kolay olduqunu sanmıyorum kabılıyet meselesı $eyler bunlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 09 Ocak 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
seninmi bunnar:D
güzel miş
ama kim çiziyosa acaip kararsız

buna katılmamak elde değil hehe
arada sırada hadi ya bitirde görelim dediğim oldu :)
ama harbiden muhteşem[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...