Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kara kalem çalışmaları [flash]..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim değil o kadar yeteneğimin olduğuna inanmıyorum..[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım..
                 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
evet birincisi diğerlerinin güzelliğini yok etmiş resmen.

Horace senin de open canvas'ta böyle bi çalışman vardı dimi?

Ya bu arada horace senin resimlerine ulaşabileceğimiz bir galerin varmı acaba çok merak ediyorum[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
Ağzım açık olarak izledim ben onu..[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım..
                 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
çok güzel saol[signature][hline]Alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya;
Bunun verdiği mutluluk da az değil ki /
Çıkar giderim bu kentten daha olmazsa,
Sensizliğin bir adı olur, bir anlamı olur belki
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 09 Ocak 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
BÖYLE bi çalışmam yok hayır. yaparız belki.

böyle çalışmadan kastım, özrü dileirm tam açıklayıcı olmamışım; yani step by step çizileni gördüğümüz bi çalışman vardır.
He o içeriğin tarzında da bir tane yaparsan manyak hoş olur o ayrı :)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
Walla tebrikler hepsi çok güzel olmuş ama sana bi öneride bulunayım. Renk geçişlerini kullanarak yaptığın ''BUZE'' başlıklı yazı türünde bi de PATİCİK yazıp yayımlarsan paticik.com için çok güzel bi jest olur.Umarım bu fikri denersin ve yayımlarsın...
:)
Mesaj tarihi:
said:
Massimo, 10 Ocak 2005 14:13 tarihinde demiş ki:
Walla tebrikler hepsi çok güzel olmuş ama sana bi öneride bulunayım. Renk geçişlerini kullanarak yaptığın ''BUZE'' başlıklı yazı türünde bi de PATİCİK yazıp yayımlarsan paticik.com için çok güzel bi jest olur.Umarım bu fikri denersin ve yayımlarsın...
:)

Bunları ben yapmadım ya sakin ol :) yapmanında kolay olduqunu sanmıyorum kabılıyet meselesı $eyler bunlar :)
Mesaj tarihi:
Yalan soyleme sen yapmıssın iste!!!! senden baska hangi manyak bunları yapıp Rus sitesine koyar ki?[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 09 Ocak 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
seninmi bunnar:D
güzel miş
ama kim çiziyosa acaip kararsız

buna katılmamak elde değil hehe
arada sırada hadi ya bitirde görelim dediğim oldu :)
ama harbiden muhteşem[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
gerçekten süper :)
galiba bir ilişkinin süreçlerini anlatmış, bu durumdada başı çok ironik oluyor :D[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
uyuzum bu 2d çizerlere.. hastamısınız kardeşim:P
bi de mouse ile çiziyor gibi geldi bana.. horacem sen anlarsın. tablet kullanmıyor di mi bu?
  • Yeni Oluştur...