hunterx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Merhaba Çok eskilerde yine buradan gold ve karakter sattım.Oynadığım Accountta biraz gold birikti BFA yı almadım çalışmadığımdan goldları paraya çevirip zaman geçirmek için alabilirim diye düşündüm. 600k ya yakın gold var.Rus hesabı olduğundan uyguna geliyor bende uyguna vereceğim goldlarımı ve karakterimi istanbul içinde arkadaşlar almıştı gidip görüşerek teslim etmiştim.İnşallah yine öyle biri çıkarda güven sorununu aşmış oluruz.Para konusunda zaten anlaşılıyor bir şekil. Pm den ulaşabilirsiniz daha sonrasında telefon veririm görüşürüz.9 gün kadar açık account olmadı token alıp balance çeviriceğim ilerisi için. Hayırlı bayramlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 571 k gold var artabiliyor azalabiliyorda 6 gun kaldı pek artmaz sanırım. 200 tl ye veriyorum 35 kuruşa geliyor 1 k ustune koyup belki bfa ve aylik alicagim rus hesabimla yada diger oyunlara Kayacagim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 600k oldu yine 200 tl den vereceğim 4 gün kaldı dileyen ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Forum dışında satıldı ilgiye teşekkürler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar