Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ben C4'ü beğendim valla, sizce hangisi alınası ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 c4 ün reklamıda yakıyor hani :) [Bu mesaj rexr0th tarafından 26 Ocak 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Reklamını görmedim ama fiyatlarını daha yüksek bekliyodum bence getirdiği yenilikler ile alınası bi araba. 35 milyarlık sıfır araba alıcak olsam Opel Astra veya C4 arasında kalırdım[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 C2 cok basarili her turlu ama 2kisiden fazla sigmak zor icine:)[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bu segmentten otomatik vites araba alicak olsam c4 coupe ile mazda 3 arasinda kalirdim. Opel Astra da iyi fakat easytronic sorun cikarabiliyormus. Hepsi de 40 milyar civari. Donanim olarak mazda 3 hepsinden daha iyi. Gorunum olarak cc4 coupe.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 evet easytronic vitesler sorunluydu ama son donemlerde cikan opellerde bu sorunu kaldirmislar. ama hala yokuslarda araba geriye dogru kayiyomus.otomatik vites araba aliyosun geriye kayiyo heeuh[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Model___________Aksesuar_____Kampanyalı Anahtar ____________________________Teslim fiyatı C4 SX 1.4İ___________________29.886 C4 SX 1.4İ__________MB_______30.496 C4 SX 1.6İ___________________33.837 C4 SX 1.6İ__________MB_______34.447 C4 SXPK 1.6İ_________________36.168 C4 SXPK 1.6İ________MB_______36.778 C4 SX 1.6İ BVA________________36.720 C4 SX 1.6İ BVA______MB________37.330 C4 SXPK 1.6İ BVA_______________38.583 C4 SXPK 1.6İ BVA_____MB________39.193 C4 SX 1.6 HDI 90 HP_____________38.834 C4 SX 1.6 HDI 90 HP____MB______39.444 C4 SX 1.6 HDI 110 HP____________40.906 C4 SX 1.6 HDI 110 HP___MB_______41.516 C4 VTR 1.6İ____________________35.003 C4 VTR 1.6İ__________MB________35.613 C4 VTS 2.0İ____________________43.950 C4 VTS 2.0İ__________MB________44.560 Fiyatlar böyle. VTR 1.6 35 milyar. Benim 206 roland garros ile aynı fiyat. Sanırım babamın stilo'nun yerine onu alabiliriz. Bu ilk nesil stilo hiç iyi olmadı yaw. 4 ateşleme bobininden 2'si yandı 1 hafta arayla. Baskı balatası yandı. Araba çalışırken koltuk ayarlayınca sonradan abs hatası felan verio. Fren ve debriyaj balataları çabuk yiyo felan. Babamı kandırabilirsem bi C4 alacaz inşallah.[signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 26 Ocak 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bence cok yüksek duruyor o araba benim hoşuma gitmiyor nedense yüksek dolmuş gibi arabalar. şöyle yere yakın olacak japon arabaları roxxorz :P[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 İndiririz benim arabayı indirdiğim gibi ayıp edion :D İlk yapılı c4 bizimki olur hatta hehehe. Yannız tek kapı yandan çok ilginç duruo. Ya bir 3k için çok uzun yada aslında yere zannettiğimizden yakın o yüzden ince ve uzun duruo. Sadece jantı sevmedim o kadar. Gerçi sitede c4'ün sayfasında solda kırmızı bir araba var dosya adı c5. Pehehehe. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 26 Ocak 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Honda Civic 3 kapı 39 milyar - 110 beygir Mazda 3 sport comfort 33.5 milyar - 105 beygir Citroen C4 VTR 35 milyar - 110 beygir (galiba emin deilim) Mazda 3 hakkaten güzel duruor. Honda pahalı ve Citroen'de çekici :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 C4 vtr 39 milyar sitesinde yaziyor.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yukarda kampanya fiyatları listesi var oraya bak.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bugn otoparkta yanımda bi mazda 3 wardı içinin dışının tasarım şahane. C4 coupe si güzel görünüo ama 307yle aynı kaderi paylaşmaz umarım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Abi honda pahalı demişsiniz ama o hb lere binmişliğiniz varmı benim fuarda hayran kaldığım bikaç arabadan biridir bu segmentte. Amerikan arabaları gibiydi içi =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yok be vodanım iç geniş ama amerikan arabası kadar deil :)[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Transformers formatinda bir reklam .Yilin reklami olur bence.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Yok genişliğini demiyorum malzeme kalitesi iç tasarımı fln çok hoşuma gitti genişte tabi =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Otomobil fuarında C?'lerin hepsini kurcalamış ve halihazırda Citroen sahibi biri olarak yorum yapmak isterim biraz: Markanın genel özellikleri; motorunun sağlam, yol tutuşunun iyi olması, rakiplerine kıyasla ekstra donanımının çok ve kaliteli olması, buna mukabil elektrik donanımının kötü olması nedeniyle sinir bozması. Misal benim Xsara 5 yaşında ve ikide bir muhtelif elektrik sorunları çıkarıyor, çok can sıkıcı ama hiç yolda kalmışlığı da yok henüz. C2 küçük sınıf için gayet sevimli bir araba, içi de C3'lere göre daha güzel ve kaliteli görünüyor ama mesela benim beğendiğim C2 VTR'nin fiyatı neredeyse C4 VTR kadar, çok saçma. C3'ler herhalde model biraz eskidiği için olsa gerek C2'ye kıyasla içeriden basit ve kalitesiz görünüyor. Belki giriş seviyesi dizel modelleri ucuz diye alınabilir, o da rakiplerine göre fiyatları iyiyse, yakın zamanda bakmadım ama üç-dört ay önce daha iyi seçenekler vardı o sınıfta. C4'ün kompakt sınıfta milyon tane rakibi var ama otomobil fuarında hemen hemen bütün hatchback arabalara binip iyice kurcalamıştım, dış görünüm ve içinin kalitesi bakımından sadece Mazda 3 ve C4 alınır gibi gelmişti bana. C4'lerin kampanya fiyatlarını ilk kez bu başlıkta gördüm ve gözlerim yerinden fırladı. Tahminimden çok ucuz. C4 VTS piyasaya çıkmadan önce teknik özelliklerini okuduğumda "git be, 2005 yılında 180 beygir VTS mi olur, yeni Golf GTI 200 beygir, kaç senelik Honda Civic Type-R 200 beygir, şunların Xsara VTS'den sonra çıkardığı şeye bak" diye kızmıştım. Çünkü C4'ün atası olan 2 litre, 167 beygirlik Xsara VTS 1998'de piyasaya çıktığında Golf GTI 150 beygirdi, Alfa Romeo 156 2.0, 155 beygirdi, rakiplerinden güç olarak ilerideyken geriye düşmek çok ayıp diye düşünmüştüm nitekim. Fakat fiyatını görünce artık rakip olmadıklarını idrak ettim diğer 2 litrelik kompaktlarla. 180 beygirlik yeni teknolojili ve iyi donanımlı bir arabanın 45 milyar olması çok enteresan. Golf GTI 78 milyar, Type-R 63 milyar diye biliyorum, arada 5 milyar filan olsa oturur düşünür insan, zevk meselesi der, şeklini şemalini daha çok beğeniyorum öbürlerinin der, ama 15-30 milyar akla zarar bir fark ve eski modellerinden bildiğim kadarıyla bir kalite ya da yol tutuş farkı yok aralarında. Velhasılkelam ben alacak olsam 1.4 ya da 1.6 motorlu kompakt hatchback'ler içinde Mazda 3 ve C4 arasında karar vermeye çalışırdım. Piyasadaki 2 litrelik coupe'ler içinde ise bir saniye düşünmem C4 VTS alırım 45 milyarsa gerçekten. Kalitesi aşağı yukarı aynı olan arabalar arasında nasıl bu kadar fiyat farkı olduğunu hiç anlamadım. 75-80 milyarı olan zaten gitsin Honda S2000 alsın, Mazda MX-5 alsın Golf'e filan para vereceğine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bencede Mazda 3 serisi oldukça iyi bir başarı yakaladı.Arabayı yakındanda inceledim spor araba olarak yani genç anlamda düşünülürse c4 mü mazda 3 mü diye,sanırım mazda ağır basar..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: lamutix, 15 Şubat 2005 14:40 tarihinde demiş ki: Otomobil fuarında C?'lerin hepsini kurcalamış ve halihazırda Citroen sahibi biri olarak yorum yapmak isterim biraz: 75-80 milyarı olan zaten gitsin Honda S2000 alsın, Mazda MX-5 alsın Golf'e filan para vereceğine... Ben 3.30 düşünüyorum o paralara 0 olucak ne diyosun?Yani sence 3.30 mu S2000 mi desem ne dersin?[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 O nu bilmem ama bence araba fiyatlarına göz atmamışsın o fiyatlara sıfır 3.30 bulacağını mı umuyosun? Bizim bildiğimiz 3.30 dan başka bi 3.30 dahamı var yoksa benmi yanlış anlamışım?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 nerdeymis o 3.30 ya? 80 milyara super:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Genor, 15 Şubat 2005 16:46 tarihinde demiş ki: Ben 3.30 düşünüyorum o paralara 0 olucak ne diyosun?Yani sence 3.30 mu S2000 mi desem ne dersin? bmw 330 ise bahsettiğin, 75-80 bin euro civarında fiyatları memleketimizde. ha ben almanya'dayım diyorsan bilemem, orada ikisi aynı fiyata olabilir :) s2000'i sınıfları da farklı olduğu için 330'la kıyaslamak mümkün değil öte yandan. ama aynı sınıftaki bmw z4 2.2i ile kıyaslarım hemencik. ikisini de kullanmadım, bilgim muhtelif gavur otomobil programları ve dergilerden, bir de içlerine oturmuş olmamdan ibaret. z4'ün fiyatı yaklaşık 1.5 katı ama aynı olsaydı bile s2000'i tercih ederdim (şimdiki bilgimle). tabi iki metre sürdükten sonra insanın fikri değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 aman sen yine de vermeden önce reklamdaki arabanın eksoz borusunu bi gör de... :) yani para vermeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 direksionunu ortasının sabit olması güzel[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar