Shady Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Elimde Eu versiyonu var. CdKEy kullanılmamış. Cdkey'i kullanılmamış bir Us versiyon arıyorum. Bendeki kutu ve cd ler çok temiz, aynı şekilde bir us versiyon istiyorum. Kafa kafaya takas yapabiliriz. Tekrarda; Cdkey kesinlikle kullanılmamış, eu ya transfer edilmemiş Mümkünse kapalı paket. Kutu benim için önemli, ezik büzük çizik kutu istemiyorum. Ankaradayım. Takas yapacak olan varsa, mseaj atarsa sevinirim. MSn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 dostum bende acılmıs account var ama bende ankaralıyım. istersen gelip elden alailirsin us accountunu. birde benim yaş 30; işinde gücünde bir adamamım. 4 yıldır bu forumlarda yazarım hakkımda en ufak bir idda olmamıstır. (aramalardan copperelf yazarsan görebilirsin) düşünürsen mesaj at; görüşelim iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar