narin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Arkadaslar cok onemli oldugu icin buraya yazdim ; Eger bi arkadasiniz msnde offline olur ve size sonu bole biten 'Hundscuff.pif 'bir link verirse sakin tiklamayin .. Bu bi virus , ilk once msninizi bozuyor ; daha sonra neler oluyor bilemiyoruz .. Verilen linkin bastin 'OMG' 'WTF' gibi seyler oluyor ; sonunda da '!' Kesinlikle bu linki tiklamayin .. P.S : Yanlis yere actigimi tabiki biliyorum , sadece daha fazla insani uyarmak adina yaptim ; heyecandan iyi bakmadim acildiysa ozur dilerim ..[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ben basiom paso bişeyler çikiyor.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 aramaya inan narincim :P sana da benden geldi heralde.. bana da can atmıştı. daha hızlı yayılan bişi görmemiştim. acilen bi çözüm bulunmalı hehe[signature][hline]apaçiyim ezelden ateş yaktım gezerken keşke orman yansa da tasarruf etsem tezekten /12/02/2005-05:15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 www.zbarndron.com/~kenamo/uploads/Hundscuff.pif[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ben öyle insanları eklemiyorum listeme. gelemez bana bu virüs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Geem moralin bozulcak ama senden degil ; guzel bi kizdan geldi ;)[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar