MeTh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 3 gündür oynuyorum daha demin oyun kilitlendi reset attim makinaya authenticating de tikaniyo ilerlemiyo serverlar falan mi down acaba yada bu konuda bi önerisi olan varmi serverlar down değil ise.Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jean001 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Tam bu konuda ben mesaj atacaktım sen atmışsın. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Ya güzide telekom bi problem çıkarıyor yine, ya da realm down. Bu sorunu yaşayan başkaları ya da çözüm önerisi olan var mı ?[signature][hline]There's a justice higher than that of man... I'll be judged by it... [Bu mesaj jean001 tarafından 15 Şubat 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 heheh aynen[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkullCrusher Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 An itibari ile aynı sorun bendede var 2 gundur hıc bırsey olmamıstı ama serverların salı gunlerı bellı saatlerde bakıma gırdıgını okumustum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ama şu anda oyunda olanlar war msn den sordum..[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 DÜzeldi[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jean001 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ya işte ben de bundan korkuyordum... biz niye oynayamıyoruz o zaman ?[signature][hline]There's a justice higher than that of man... I'll be judged by it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ama çok yavaş gideicek serverlar heralde kaldı connected da[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jean001 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bende de sürekli connected kısmında kalıyor... ordan da disconnected from servere düşüyor. Delirtti beni bu akşam...[signature][hline]There's a justice higher than that of man... I'll be judged by it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hehehe sakin beyler bir kaç kişide varsa bu sorun halledilir :) bu arada bağlantılarınız nedir bende kablo var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jean001 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 512K ADSL[signature][hline]There's a justice higher than that of man... I'll be judged by it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 oyun versionunuz nedir us mi eu mu ben us kullaniyorum belki sorun bundanda çıkmış olabilir baba yadigarı us le artık eu ya girilmiyordur belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 oyun bugün geldi, patch yükledim sonra oyunu açtım ama oda ne: 1) authenticating'de takılıyo, 5 dakika sonra handshaking e geçiyo, 2 dakika sonra bağlanıyo 2) server seçiyorum, connected'da takılıyor umarım düzelir. edit: 256k adsl kullanıyorum. [signature][hline]If you give in to fear, the darkness comes. [Bu mesaj Yoshimitsu tarafından 15 Şubat 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Adsl 256 ayrıca merak ettim ne zamandan beri sede o sorun var yani bende biraz önce oldu bütün gün sende o hatayımı verdi?[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yok bendede biraz önce oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 128 kablo istanbul Demin oyundaydım laga girdim düştüm sonra conectingde takılmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alsvartr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 The European World of Warcraft realms will be restarted over the next few hours to implement a hotfix. All servers will be restarted with 15 minutes notice. We apologise for any inconvenience caused. [ post edited by Gamemaster ] ARkadaslar wow un Org. forumlarına baksaydınız bu thread i acmaya gerek duymazdınız.Beklemekten baska caremiz yok iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jean001 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Şu anda bende düzeldi.. Ben dun aldım EU versiyonu ve su ana kadar aralıksız oyunuyordum ilk kez boyle bisey oldu...[signature][hline]There's a justice higher than that of man... I'll be judged by it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alsvartr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 buradan takip edın arkadaslar adamlar yazıor bazı serverlar daha erken acılacak sanırım http://forums-en.wow-europe.com/board.aspx?forumName=wow-server-status-en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 alvast sağol ben ona baktım zaten konuyu açmadan önce ama su an arkadaşlarım hala oynuyor... yani server down değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alsvartr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Evet bizdende biri oyunda su an aynı cafede bız gıremıoruz aptal bır sıstem var yazdıklarınada uymuyor anlamadım bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Realm Maintenance 15/02/2005 Due to technical difficulties, you may have trouble connecting to certain realms. Our technical team is working diligently to resolve the issue. You can find the list of affected realms on the Realm Status Forum. We will inform you as soon as the realms will be back online. We apologize for the short notice and for any inconvenience this downtime may cause. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bir ara bir lag oldu düşen düştü, çıkan çıktı ama oyunda kalanlara birşey olmadı çünkü server ayakta. Zaten sorun serverda değil login de forum acclarınızada bağlanamıyorsunuz login server hatası veriyor (Login server ile oynadıgımız server farklı makineler diyim). Bundan dolayı şu an oyun oynayanlar olabilir ama birazdan oynıyamayacaklar restart gelir yakında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Sinirlendim bu sefer.Bir ara latency 8000 küsüre kadar çıktı,sorun benden kaynaklı sandım.Bilgisayarda sabahtan beri taratırmadığım antivirüs,torjan remover,spyware remover kalmadı.Paranoya başladı eu serverları açıldığından beri bende.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Aynısı bendede var her an bağlantı gidecek gibi geliyor :) Bu arada forumlara login başladı login server düzeliyor demek ki. Yakında girilir yine servera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar