Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baglanti sorunu...

MeTh

Öne çıkan mesajlar

Tam bu konuda ben mesaj atacaktım sen atmışsın. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Ya güzide telekom bi problem çıkarıyor yine, ya da realm down. Bu sorunu yaşayan başkaları ya da çözüm önerisi olan var mı ?[signature][hline]There's a justice higher than that of man...
I'll be judged by it...

[Bu mesaj jean001 tarafından 15 Şubat 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oyun bugün geldi, patch yükledim sonra oyunu açtım ama oda ne:

1) authenticating'de takılıyo, 5 dakika sonra handshaking e geçiyo, 2 dakika sonra bağlanıyo

2) server seçiyorum, connected'da takılıyor

umarım düzelir.

edit: 256k adsl kullanıyorum.

[signature][hline]If you give in to fear, the darkness comes.

[Bu mesaj Yoshimitsu tarafından 15 Şubat 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

The European World of Warcraft realms will be restarted over the next few hours to implement a hotfix. All servers will be restarted with 15 minutes notice.
We apologise for any inconvenience caused.
[ post edited by Gamemaster ]

ARkadaslar wow un Org. forumlarına baksaydınız bu thread i acmaya gerek duymazdınız.Beklemekten baska caremiz yok iyi oyunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Realm Maintenance
15/02/2005
Due to technical difficulties, you may have trouble connecting to certain realms. Our technical team is working diligently to resolve the issue. You can find the list of affected realms on the Realm Status Forum. We will inform you as soon as the realms will be back online. We apologize for the short notice and for any inconvenience this downtime may cause.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ara bir lag oldu düşen düştü, çıkan çıktı ama oyunda kalanlara birşey olmadı çünkü server ayakta. Zaten sorun serverda değil login de forum acclarınızada bağlanamıyorsunuz login server hatası veriyor (Login server ile oynadıgımız server farklı makineler diyim). Bundan dolayı şu an oyun oynayanlar olabilir ama birazdan oynıyamayacaklar restart gelir yakında :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sinirlendim bu sefer.Bir ara latency 8000 küsüre kadar çıktı,sorun benden kaynaklı sandım.Bilgisayarda sabahtan beri taratırmadığım antivirüs,torjan remover,spyware remover kalmadı.Paranoya başladı eu serverları açıldığından beri bende.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...