Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hamster'ım kaçtı!!!

Venustraphilic

Öne çıkan mesajlar

said:
Venustraphilic, 04 Şubat 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
İki hamsterım var, ikisi de aynı kafeste yan odada duruyodu... Dün gece odaya bi gittim biri yok diğeri sakin sakin duruo kafesinde, herhalde kapıyı kitlemeyi unutmuşuz bizim uyanık da nası becerdiyse açmış kapıyı çekmiş gitmiş :) ama nereye gitmiş bulamıorum? Tuzak olarak ne kullanabilirim nası bulurum nerelere kaçmış olabilir? tecrübeli olanınız vardır kesin bu konuda :)
bi de merdivenlerden inemez dimi bu hayvanlar? basamakların
arası yüksek bayaa.

Yanli$ anlama ben senin eyrinde olsam o evde uyuyamam :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Venustraphilic, 04 Şubat 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
İki hamsterım var, ikisi de aynı kafeste yan odada duruyodu... Dün gece odaya bi gittim biri yok diğeri sakin sakin duruo kafesinde, herhalde kapıyı kitlemeyi unutmuşuz bizim uyanık da nası becerdiyse açmış kapıyı çekmiş gitmiş :) ama nereye gitmiş bulamıorum? Tuzak olarak ne kullanabilirim nası bulurum nerelere kaçmış olabilir? tecrübeli olanınız vardır kesin bu konuda :)
bi de merdivenlerden inemez dimi bu hayvanlar? basamakların arası yüksek bayaa.

biri digerini yemistir...[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

saklandığı yere yiyecek depolamıştır o kesin, hatta dene bir bak, serbest bırak yuvasındaki bütün yiyecekleri yanaklarına doldurup saklandığı yere taşıyacak:) öyle manyak bu hayvanlar, acil durumlar için sığınak hazırlıyor heralde:)[signature][hline]seize the day!

[Bu mesaj prettyfly tarafından 11 Şubat 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...