Koex Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Venustraphilic, 04 Şubat 2005 14:17 tarihinde demiş ki: İki hamsterım var, ikisi de aynı kafeste yan odada duruyodu... Dün gece odaya bi gittim biri yok diğeri sakin sakin duruo kafesinde, herhalde kapıyı kitlemeyi unutmuşuz bizim uyanık da nası becerdiyse açmış kapıyı çekmiş gitmiş :) ama nereye gitmiş bulamıorum? Tuzak olarak ne kullanabilirim nası bulurum nerelere kaçmış olabilir? tecrübeli olanınız vardır kesin bu konuda :) bi de merdivenlerden inemez dimi bu hayvanlar? basamakların arası yüksek bayaa. Yanli$ anlama ben senin eyrinde olsam o evde uyuyamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ewil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tv'nin arkasını kontrol ettin mi? Kablolarına elweda diebilirsin...[signature][hline]No one knows what i need Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 off hamster kaçtıysa harbi kabus :/[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Venustraphilic, 04 Şubat 2005 14:17 tarihinde demiş ki: İki hamsterım var, ikisi de aynı kafeste yan odada duruyodu... Dün gece odaya bi gittim biri yok diğeri sakin sakin duruo kafesinde, herhalde kapıyı kitlemeyi unutmuşuz bizim uyanık da nası becerdiyse açmış kapıyı çekmiş gitmiş :) ama nereye gitmiş bulamıorum? Tuzak olarak ne kullanabilirim nası bulurum nerelere kaçmış olabilir? tecrübeli olanınız vardır kesin bu konuda :) bi de merdivenlerden inemez dimi bu hayvanlar? basamakların arası yüksek bayaa. biri digerini yemistir...[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prettyfly Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 saklandığı yere yiyecek depolamıştır o kesin, hatta dene bir bak, serbest bırak yuvasındaki bütün yiyecekleri yanaklarına doldurup saklandığı yere taşıyacak:) öyle manyak bu hayvanlar, acil durumlar için sığınak hazırlıyor heralde:)[signature][hline]seize the day! [Bu mesaj prettyfly tarafından 11 Şubat 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bulabildinmi hamster'ını ?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 dolaplara bak ben 8 gün hemstırla aynı evde yaşadım.. sonra dolapta elbiselerimle beslenirken yakaladım mahluku[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Venustraphilic, 06 Şubat 2005 01:04 tarihinde demiş ki: ben yokken salonda bulunmuz hınzırrr... :) [signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yiyecek ve Kırıntılarin oldugu yerlere bakabilirsin.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar