Joker Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 tamamen sallamasyon bir düşünce; x,y,z bildiğimiz 3 boyut, bunların bir uzunluğu var, zamanında bir uzunluğu var, bunlarıda insan kendi belirledi, zamanıda insan kendi belirledi, hani boyut sadece "cm" gibi tanımladığımz şey deildir heralde, daha kapsamlı bişeydir ama biz en basit 3 ünü öğrendik bunca zaman...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 atomalti parcaciklar donuslerine gore fermion ve boson olarak ayriliyor fermionlar ayni anda birden fazda yerde olamayan parcaciklar yani yerleri berirlenemiyor bunlarin 12 bilinen turu var, proton ve neutronlari olusturanlara quark deniyor d quarklari -1/3, u quarkları 2/3 sarja sahip 2d+u= neutron 2u+d proton ediyor falan filan bu konuda dikkatini en cekicek bilgi ise elektrik sarjin ne demek oldugu ki, + - diye bildigin elektrik sarjlarin foton denen isik parcaciklarini alip verme yetisi oldugunu ogreniyorsun[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 he işte bunları örettiler, birisi 6 ya ayrılıo dieri 6 ya ayrılıo toplam 12 deişik parçacık fln oluyor... vs vs...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 eheh son deneylere göre bu parçalarda bayaa bi ayrılıyor fakat tamamen araştırılıp kitaplara geçemedi:) Bunnarı nası buluyorlar diceksiniz mikroskop falan diil elbette:) Hızlandırma tünelleri yapıyorlar. Böyle havayı çekiyolar vakumlu bi yer. Orada 2 tane zımbırtıyı acaip hızlara çıkartıyorlar. İkisinin de ucunda altın atomları var sonra 2 altın atomu çarpışıyor. Paramparça oluyor böyle. sonra o parçaları bazı yöntemlerle yakalayıp araştırıyolar[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bence zaman öyle bilgisayar saati gibi sürekli akan birşey değil. bence zaman evrendeki bütün cisimlerin yaptığı hareketlerin birbirini geçmesi yani bir evrende bir cisim olsa 10km ile ilerlese öbürü olduu yerde dursa zaman vardır ve 10km/saat hızında cisimide vardır ama ikiside olduğu yerde dursa hiç hareket etmese elektronları bile kıpramasa (tabi biz izlediğimiz için biz hareket ediyor olucaz imkansız yani böyle bi ortam) zaman olmaz orada. Evrenin sonunda zaman duruyor diyorlar ha mümkünde olabilir. mantıken evrenin sonu okadar soğuk olurki atomun bütün enerjisi sıfırlanıp tamamen hareketsiz kalabilir ama zaman devam edecektir fakat o atom için o ortamdaki zaman durucak[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 9x10000000000000000KW lık bi energy ile fln bişiler yapıosun sonra o parçacıkların izi çıkıo 0,002sn. fln :lol:[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Chemical, 15 Şubat 2005 21:14 tarihinde demiş ki: bence zaman öyle bilgisayar saati gibi sürekli akan birşey değil. bence zaman evrendeki bütün cisimlerin yaptığı hareketlerin birbirini geçmesi yani bir evrende bir cisim olsa 10km ile ilerlese öbürü olduu yerde dursa zaman vardır ve 10km/saat hızında cisimide vardır ama ikiside olduğu yerde dursa hiç hareket etmese elektronları bile kıpramasa (tabi biz izlediğimiz için biz hareket ediyor olucaz imkansız yani böyle bi ortam) zaman olmaz orada. Evrenin sonunda zaman duruyor diyorlar ha mümkünde olabilir. mantıken evrenin sonu okadar soğuk olurki atomun bütün enerjisi sıfırlanıp tamamen hareketsiz kalabilir ama zaman devam edecektir fakat o atom için o ortamdaki zaman durucak ışık hızından daha hızlı ilerlemeyi başarabilirsek, evren ışık hızında büyüdüğü için 912874612984126094 milyar yıl sonra evrenin dışına çıkabileceğiz, çünkü normal uzay ortamındaki en hızlı ilerleyen doğal şey ışık...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 norton değil nötron:)[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 her ne karın ağrısıysa, anladınız işte :P[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 daha neler biliğ öğreneceğiz acaba buradan..[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sana ne lazım :P[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 quartz lar elektronları atomun yörüngesinde tutuyomuş. ama tam kesin bilgi yokmuş onlar hakkında.[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 chemical o particle accelerator larin ozelligi bunlarin bulunmasi degil bulunmus parcalarin hizlandirilip isik hizina yakin hizlara kadar hizlandirilmasi die bir kitap var okursaniz guzel basit dille anlatiyor hepsini[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bence quarklardan da daha küçük birşeyler var , hatta sonsuz küçük şeyler var , çünkü herşey bi şeyden oluşuyo ne biliyim ben ya![signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Chemical, 15 Şubat 2005 21:14 tarihinde demiş ki: bence zaman öyle bilgisayar saati gibi sürekli akan birşey değil. bence zaman evrendeki bütün cisimlerin yaptığı hareketlerin birbirini geçmesi yani bir evrende bir cisim olsa 10km ile ilerlese öbürü olduu yerde dursa zaman vardır ve 10km/saat hızında cisimide vardır ama ikiside olduğu yerde dursa hiç hareket etmese elektronları bile kıpramasa (tabi biz izlediğimiz için biz hareket ediyor olucaz imkansız yani böyle bi ortam) zaman olmaz orada. Evrenin sonunda zaman duruyor diyorlar ha mümkünde olabilir. mantıken evrenin sonu okadar soğuk olurki atomun bütün enerjisi sıfırlanıp tamamen hareketsiz kalabilir ama zaman devam edecektir fakat o atom için o ortamdaki zaman durucak Ne kadar soğursa soğusun 0 olamaz o dediin şey[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 işte zor yani sonuçta evrenin dışında enerji yok dimi:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Hey allam işimiz gücümüz yok nelerle uğraşıom :lol: kardeşim banane atomun çekirdeğinin dıdısının dıdısından, Ben bilgisayar öğrenmek istiyorum, bana yapay zeka yapmanın yolunu gösterin :P[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 daha insan beyni bile kapalı bi kutu. yapay zeka zor iş XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar