Arden Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Evet ps2 almayı düşünüyorum fakat ps3 çıkıcak gibi haberler yayılıyor alsam mı die düşünüyorum ayrica PsP türkiyeye geldimi bilmiyorum onu alamyı düşünüyorum fakat cd'leri falan varmış özel bunun türkeye almaya çalışsam 100 milyondan aşşağı olacagını zannetmiyorum bir tavsiye pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Adam akıllı ps2 alıp chipini taktırıp oyna bence. ps3 çıktığında büyük ihtimalle oldukça pahalı bir cihaz olacak ve onu Türkiye'de daha da yüksek bir fiyata satacaklar falan... psp işini bilemiyorum ama o da masraflı bir iş sonuçta.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ps2 alcaına xbox al...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ahah işte bu iyi. Ben de düşünüyordum acaba insanlara faşoluk mu yapıyorum habire xbox alın diyerek diye :) Neyse ki benden önce birisi demiş xbox diye... Tabii ki xbox kraldır :lol:[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 aahhuhaa bende dedim kandercik nie xbox al dememiş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Evet evet kesinlikle xbox al sen... Şimdi aklıma geldi benim de fiyat ile ilgili olarak. Xbox'a memory card almak zorunda değilsin. (Gerçi ne kadar farkediyor bilmiyorum ama...) X-Box iyidir. Ben onu biliyorum. http://forum.paticik.com/view.php?id=107761 Buraya da bir bak istersen. Epeyce yağlamışım xboxu :p Yağlamak değil de ciddi ciddi yazdım kendi düşüncelerimi.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 10 Şubat 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bence x-box tr de daha bi sure tutmaz yabancı ulkelerde artık klanlar kurulmus halo 2 icin falan oynuyorlar x-boxda ama trde olması cok zor bu olayın bence paranı sakla sık disini ps3 al derim ben ps2yi ilk ciktiginda almistim chipini upgrade ede ede getirdim bugunlere ama ps3 icinde para biriktirdim bence ps3 u bekle o x-boxida gececek...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Tabii ki xbox'u da geçecek ama ciddi fiyat farkı olacak aralarında doğal olarak. Maddi durumuna göre bir tercih yapacaksın.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ps2 aldım bile.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Kendercik, 10 Şubat 2005 21:06 tarihinde demiş ki: Tabii ki xbox'u da geçecek ama ciddi fiyat farkı olacak aralarında doğal olarak. Maddi durumuna göre bir tercih yapacaksın. iste o yuzden 1 yıl onceden biriktirmeye basladim parayi su an 600 YTL war eheh yetmezse diye daha biriktiriyorum:D arada bi kac sey aldim kendime o yuzden az oldu eheh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 İddalısın sen epeyce :) Güzel güzel... Chipli mi almayı bekleyeceksin? Bekleyecek misin yani çıkmasını falan? Yoksa çıkar çıkmaz orjinal birkaç oyunla beraber saldıracak mısın?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 walla ben 3 u hemen almıycam 2 dede oyle oldu sonra aldım daha mutlu oldum cıp sıstemlerı otursun falan fılan oyle :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ben de chip olaylarının iyice oturmasını, hangi konsollar neler yapılabileceğini ve ne kadara mal olacağını falan inceleyeceğim. Ondan sonra Xbox 2 ya da Playstation 3 alacağım. Acelem yok yani hiç:)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 başlıkta ps2 aliyim mi? yazmıyor .. ps2 alıcam diyor o zaman ona göre yorum yapalım :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Kendercik, 11 Şubat 2005 14:06 tarihinde demiş ki: İddalısın sen epeyce :) Güzel güzel... Chipli mi almayı bekleyeceksin? Bekleyecek misin yani çıkmasını falan? Yoksa çıkar çıkmaz orjinal birkaç oyunla beraber saldıracak mısın? yok chip beklerim o zamana kadarda fiyati duser bana biraz para kalır:)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: theKingpin, 11 Şubat 2005 16:46 tarihinde demiş ki: başlıkta ps2 aliyim mi? yazmıyor .. ps2 alıcam diyor o zaman ona göre yorum yapalım :) Önce ben playstation seçenekleri üzerine bir şeyler yazdım. Sonra xbox tavsiyesinde bulunuldu Sonra xbox tavsiyesini körükledim Sonra yeni nesil konsolları beklemek üzerine döndü tartışma :) Ama hep bir konsol almak üzerine konştuk :) Zaten çok durgun bi bölümümüz var. Millet yazsın işte bol bol. Ne güzel. Kimse saçmalamadığı ya da tavır takınmadığı sürece seviniyorum ben konsol bölümüne mesaj atılmasını.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer36 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ps2 yerine ps3 yada xbox2 al bence...ztn xbox kendi başına geçio ps2 yi...bende chipli ps2 var ama görüntüler xbox da muhteşemmiş, ps2 de nfs underground 2 oynadım abuk subuk çizgi çizgi çıkıo...yolun nerde döndünü fln göremiorum bazen..bende gariplik yok sorduum herkes de böle dedi :)...xbox da görüntüler cam gibiymiş, ondan bırak bence ps2 yi bekle biraz daa...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 xbox3 te görüntüler gerçekmi$ hatta.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar