karabocek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 şimdi notebookuma(evo n800c compaq) format attım nese driverları yüklemede bi sorun çıkıo hernese netten indirdim driverları şimdi görüntü drıverlarını yüklemem lzm ama çift tıklayınca açılsada tam kura başlarken "ATI SOFTWARE Kur yüklemeyi çalıştıramadı 0x80040707 die bi hata verdi napıp yükleyebilirim bunu ?[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 allahım allahım aynı sorun benimde dün akşam başıma geldi.(benim başıma gelmeyen kalmadı ha) ama nasıl düzelttim hiç mi hiç hatırlamıyorum :( catalyst 5.2 yi yüklerken oldu bu.sonra tüm driverları sildim ilk ekran kartı ile gelen driverı yükledim sonra 5.2 yimi öle bişi yaptım.pff bundan sona herşeyi aklımda tutcam size yardım etmek için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar