EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Elimde DVD ye kaydedilmiş kısa bir görünte kaydı var. Bu DVD yi DVD Rom a taktığımda DVD yi göremiyorum. Lütfen sürücüye disk yerleştirin diyor. Ama DVD Rom da sorun yok. Elimdeki Diğer DVD ler ile denedim onları otomatikl olarak okuyor. Bu DVD yi nasıl göstere bilirim bilgisayara ayrı bi program mı yüklemem lazım? Ayrıca DVD de bozuk olamaz daha önce çalıştırmıştım DVD playerda.[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 dvd+r ise senin dvd-rom eski ise görmeyebilir firmware upgrade etmen gerekiyor[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ya da combo writer ise geçmiş olmuş olabilir. kendilerinin lensleri çok dandik oluyor da..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Samsung Un DVD Rom u 2004 ün yazında aldım, daha yeni yani.[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 samsunglarda genel birşey olabilir ozm okuyamadıgı dvd ler olabiliyor bütün markaları okuyamıyorlar taktıgın dvd ucuz kore malı olanlardan mı markalı mı? bazı markalı dvd ler de sahte mesela üstünde princo yazıyor normalde orijinal princoları bütün dvd romlar okur ama adamlar kolpa princo basıp piyasaya sürdüklerinde onları bütün rom lar okuyamıyor[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar