madjai Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 slm beyler yaw ben bu swg olayına sanal card ile girdim. bugünde tam bir ay oldu. fakat launch pad de üyeliğiniz yok diyor. acaba soe sanal kardi desteklemiyor mu?bi soru daha acaba benim cd-keyi iptal ederler mi?(para çekemediler herhalde)ya bide bu kredi karti no sunu nerden değiştirecez?[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter [Bu mesaj madjai tarafından 15 Şubat 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 beyler bu herifler bizden TÜRK PARASI olarak kaç para çekiyorlar?[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 15 dolar (X) işlemin yapıldığı gün, bankanızın dolar kuru. yaklaşık 20 milyon[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 swg sanal kartı desteklemiyor slip mantığı ile çalışıyor ben denedim daha sonrada finansbank müsteri hizmetleri bu konuda ban bayaa bilgi verdi[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar