MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: BİR KUTU DOLUSU YAŞAM GÖNDERİYORUM ... Bir kutu dolusu yaşam gönderiyorum sana Sade bir kurdelayla süslenmiş Çöz kurdelayı ve yavaşça aç kutunun kapağını Kocaman bir fırça ve bin renk koydum kutunun içine Cennet resmi yapıp içine gir diye Düşler serpiştirdim gizlice Düş kurmayı unutma diye Bir tanede elma şekeri yerleştirdim İçindeki çocuğu yeniden yaşayabilesin diye Güneşin batışını billur suyun sesini Kırmızı gelinciğin saflığını taze ekmek kokusunu Veee bir gülümsemenin sıcaklığınıda sığdırdım Ruhlarımız aç kalmasın diye Kutuya birazcıkta sevecenlik koydum Güçlü ol diye çünkü acımasız olan güçsüzdür Beyaz bir güvercin uçup kendi kondu kutuya Barışı ve özgürlüğü sunmak için Bir buket sevgi bir yudum aşk ve yarım bir elma da koyamadan edemedim Paylaşmayı unutmayalım diye Sevdiklerimize sevdiğimizi söylemek için Yarınıbeklemeyelim hemen şimdi söyleyelim diye İçtenliği neşeyi umudu bağışlayıcılığı öz güveni ve açık yürekliliğide unutmayalım Birgün sözsüzlüğün bulutlarına Uzandığında geride ne aklın kalsın Ne de kırık bir yürek.................................................................. seni çok seviyorum neden neden eray yada boşver ya hiç kimse için değmiyo dimi bana değmediği gibi boşver şiirimi kabul et yeter cvbını bekliyorum bye........................................................... Tarih : 9/12/2002 12:46 Unutmadım ...[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar