Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Premium Üyelik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben acıkcası muallakta kaldım site güvenlimi deilmi çözemedim kartı verecem ama sonra her ay yenileme gibi olaylar cıkarmı die dusunuyorum sizlere danısayım dedim
Mesaj tarihi:
Yenilemez.Arka arkaya basma,2-3 defa cekebiliyormus,ama düzeltiyorlarmıs oda sorun degil.Güvenilirlik acısından bence güven,ama degermi o ayrı.
Mesaj tarihi:
Japon KO da Premium alcan Cok Güzel Oradaki Casler ile Unique item alabiliyorsun :) İnstand Kill li shard ve Bow var mesela cok güzel[signature][hline]
Server:JapKo 3
Nick:KuardoN
LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari.
Clan:Epicurean
NP:Farketmez Clan Grade 2 :D
Not:I love Japan.
Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
Mesaj tarihi:
ama Atack power i cok düşük Ve Upgrade Edilmiyor
Atack power i 60 Upgrade edilmiyor ve 170m Fiyatı cash ile alcaksan :D Ahaha
Satılımdan Kadilrilmiş :D P ye bastım baktım Suan Sadece Elf Bow Var Ondada ınstatd kill yok. suan 2 tane instad kill i shard gördüm 200m idi.[signature][hline]
Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
Mesaj tarihi:

Al SS si
[signature][hline]

• Yeni Oluştur...