Stavanger Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Arkadaşlar ben acıkcası muallakta kaldım site güvenlimi deilmi çözemedim kartı verecem ama sonra her ay yenileme gibi olaylar cıkarmı die dusunuyorum sizlere danısayım dedim
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yenilemez.Arka arkaya basma,2-3 defa cekebiliyormus,ama düzeltiyorlarmıs oda sorun degil.Güvenilirlik acısından bence güven,ama degermi o ayrı.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Japon KO da Premium alcan Cok Güzel Oradaki Casler ile Unique item alabiliyorsun :) İnstand Kill li shard ve Bow var mesela cok güzel[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 instant kill li bow ve shard? oha ne anladık ozmn dokundugun ölsün[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ama Atack power i cok düşük Ve Upgrade Edilmiyor Atack power i 60 Upgrade edilmiyor ve 170m Fiyatı cash ile alcaksan :D Ahaha Satılımdan Kadilrilmiş :D P ye bastım baktım Suan Sadece Elf Bow Var Ondada ınstatd kill yok. suan 2 tane instad kill i shard gördüm 200m idi.[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Al SS si [signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
Öne çıkan mesajlar