karabocek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=115556&page=1 evet gördüğünüz gibi yapılıyor her bölüme karus veya el morad olaraktan güzel logo yapabilen arkadaşlar varsa (ben yapıyorum ama o kadar hoş olmuyor) burda kedinin dediklerine uygulayıp biyere atsın yapalım..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bu madalya olayından çakmıyorum ondan kusura bakmazsanız bişey sorucam ey cemaat . bu madalyalar herkeste aynı mı oluyor yoksa kendimiz için yapmamız mı gerekiyor?[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bizim Mxzr yapardı photoshopcu cocuk 1 haftadır msn acmiyor ne oldu acaba. bende Orc Resmi var ama büyük FrP master senden rica etsem benim Resmime Playboy resmi koyabilirmiiz ? en tavşanlısından[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=115720[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 playboy resmi isteriiiz[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 UP![signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar