TRibula Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ya bu sss in sonunda gördüm karakter silme eklenmiş die. ben yapamadım yapabilen var mı acaba varsa bi yardım etsin.[signature][hline]Sever:ares1/2 ID:_TRibula_ LVL:3x Assasin Clan:The_Army_Of_Turks
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 valla bende gördüm ama nerde yazdıgını göremedim[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ KO Ares Server - Orc Rogue [b][b][u]Sözlükte HåD£§[/b][/u]
Reactive Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yakında çıkar meydana eğer gerçekten açıldıysa[signature][hline]therin lvl 34 mage (diez) selamunaleykum lvl 33 berserker (mp 71:D) (ares)
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 KO forumlarını karıstırdım da oyle birseye rastlayamadm daha aktif degil sanırım
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 nerde yazıo karakter silme acıldı diye :) sss Maaaaleeesef karakter silinemiyor yazıyor.[signature][hline]CrystaL LvL 1x Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Diğer bölümlerimiz de ileride gelecektir. Oh be sonunda bitti İyi oyunlar, bol leveller... Edit: Banka hesabı ve karakter silme eklendi. -------------------------------------------------------------------------------- | Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin | E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 yukarı da sss in son bölümü görünüyor... Acaba ben mi yanlış görüorum. Karakter silme eklendi dior galiba. akuma bi daha oku ben mi yannış gördüm ki!
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ben onu gordum ama sen orda demek istedigini anlayamamıssın. Karakter silme hakkında acıklama eklendi yazmak istemis orda[signature][hline]CrystaL LvL 1x Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Öne çıkan mesajlar