Phlox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 selamlar, son birkaç saattir örnek olarak paticik forumda bir linke tıklayınca firefox "this document contains no data" diyor. explorerda da sayfa görüntülenemiyor diyor fakat birkaç kere deneyince açılıyor. speedtest yapıyorum herşey normal 230-240 arası değer veriyor. yabancı siteler de aşırı yavaş daha doğrusu telekomun speedtesti dışında bütün siteler inanılmaz yavaş ve sık sık sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor. neden kaynaklanabilir bu ? teşekkürler ps. bu konuyu açabilmek için 15 dakika uğraştım[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 15 Şubat 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sürekli net kesilip geliyor su an normale döndü nerden mi biliyorum (bkz: usb modem işkenceleri)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar