Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Herkese merhabalar arkadaşlar Dün evimin otoparkına girmek üzereydim.. yanımda duran başka bir aracın bizim siteye giriş yapacağını hesap etmedim, öküzlük yapmayayım yol vereyim diye geri geri çıkarken adamın aracına sürttüm... maddi hasara yol açtım Şimdi sormak istediğim soru şudur; benim arabamda hiçbir problem sıkıntı yok ancak karşı tarafın aracının plakası yabancı, ve tamponunda benim aracımın mavi boyası ve 3 farklı noktada boya kalkması oldu Trafik sigortam 5. basamakta Adamla konuşsam abi gel sanayide yaptıralım neyse 100 200 öderim desem daha mı mantıklı olur yoksa sigortamı kırdırıp gelecek sene daha zamlı fiyattan mı sigorta yaptırmak daha mantıklı ? Çok kararsızım fikirlerinizi benimle paylaşırsanız memnun olurum
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 aracın ne olduğuna göre değişir, premium bir araba değilse cepten yaptırmanı tavsiye ederim
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 cizigine gocugune gore degisir de ben olsaydım sigortaya dokunmazdim ufak sey icin. Primler ucup gidiyor.
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 ya aracım 1999 polo karşı tarafın aracı Citroen spacetourer 2018 modelmiş...
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 karsi tarafla konus..yabanci plakali adamlarda 2. el oto fiyatlari altin degerinde surekli artmadigi icin umurlarinda olmayabiliyor..3 5 sene sonra atip yenisini alabiliyorlar..
micha Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Kasko'dan değil trafik sigortandan yola çık.
Öne çıkan mesajlar