kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ya tam olarak anlamadım bilgisayar da deep freeze var telefonuma usb kablosuyla bişeyler atıcam atmak içinde deep freeze i kapatmak gerekiyor bu yüzden restart atıcaktım ondan sonra restart attım monitor kapandı sonra beyaz bir ekran böle çaprazlama mavi ve kırmızı ince çizgiler var birbirine paralel :p çekebilirsem resmini cekicem .. bilgisayarda bir problem yok hatta xp açılış kapanış müzikleri falan gelio.. neden olabilir böyle bişey kabloları çıkarıp taktım ama bişey fayda etmedi...[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hatta şöyle bir güzellik yapıp resimde koyuyorum;[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 evt arkadaşlar bir fikri olan varsa :( lütfen yardım etsin ..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Monitorun resmini gondermıssın ıyı olmus. Benim philips 105s monitorumde aynı problem oldu.Entegre denılen bır olay varmıs bunun ıcınde.O yanımıs onu deıstırdıler.Teknık servıstekı elemana sordum neden boyle oldu diye.Orjinal elektrik kablosunu kulanmıyorsan olur boyle dedi bana.Valla 35 milyona yapmıslardı.Senın monıtorun markasını goremedim ama ona gore yorum yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Geçmiş olsun..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 casper marka.. teşekkür ederim bende ekran kartından kaynaklanan bir sorun oldu diye ürktüm biran için :))[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar