Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa yakasında metroya yakın veya Moda tarafında kiralık ev


pontipati

Öne çıkan mesajlar

Selam,

2+1 kiralık ev arıyorum ve yakın zamanda çıkmak istiyorum. İşim Maslak'ta. Semt olarak ya Avrupa yakasında yaşanılabilir ve metroya yakın bir yer veya Moda'yı düşünüyorum. Yaşanılabilir derken mesela civarda park vb. olsa güzel olabilir veya gece 2'de eve dönerken yol kesecek tiplerin olmadığı bir yeri kast ediyorum. Sanırım Levent, Mecidiyeköy metrolarına yakın olup yaşanılabilir denecek bir yer yok ama fikirlerinize açığım.

Bu arada bütçe max. 2500 e kadar. Ek olarak ev yeni olursa çok güzel olur =)

Tavsiyeleriniz neler, nerede ev tutulur, nerede yaşanılır, tanıdıktan kiralık ev var mı? Çok teşekkürler :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

osmanbey halaskargazinin alt paralelleri, ermeni mezarliginin arkasindaki cadde kurtulusun devami oluyor heralde oralar.onlarin 1-2 paraleli.
pangaltinda terasi olan bir evde 1800 liraya oturuyo arkadasim.2 oda bir salon 1 balkon 1 de teras var devasa.muazzam bir manzarasi var.

O civarda dedigin butceye uygun yeni yapilmis bi suru apartmanda daire bulursun saniyorum.

gumussuyu taraflari da o butceye ev cikarir.

mecidiyekoy tarafina inersen fulya civarinda birseyler bulman mumkun.sisli camiinin o taraflarda da bulunabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evin yeni olması imkansız avrupa tarafında 2500 tl'ye ve metroya yakın istiyorsan. bazı şeylerden vazgeçmen lazım. eski eve okeyim dersen etiler ve biraz arkasında uçaksavar civarlarında falan 2+1 ev bulursun 2500 tl'ye. arkadaşım uçaksavarda oturuyorum mesela 2+1 ve kirası 2500 tl şu anda. ha metroya yakın değil ama site resmen koru içinde. siteye girince insanın içi açılıyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Moda tarafları aşırı kalabalık ve hep yokuş ya. Oralar değil de fenerbahçe kalamıştan suadiyeye kadar minübüs caddesi ve sahil arasında kalan bölge bence gayet yaşanılası nezih yerler. Haftasonları sabah sahilde bisiklet/yürüyüş olayı bile tek başına yeterli bir sebep benim için.
Metroya çok uzak yerler değil, kışa doğru banliyo treni de açılıyor tekrardan. Ulaşım açısından uygunsa sana düşünebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...