SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bence böyle bir günün olması bazı insanlarda psikolojik sorun yaratıyor. Ve çoğu kişinin o gün ayrılmasına bile neden oluyor. buluşmaya 1 saat geç kalınması karış tarafın sanki onu umursamıyormuşsunuz gibi düşünmesine yol açıyor. Niye? çünkü bu gün sevgililer günü. Yada cebinde para yok hediye alamıyorsun karşı tarafada söyleyemiyorsun bari bu gün beni düşünseydin deyip triplere giriyor. Sevgililer Sevgililer gününe otomatik olarak bi beklenti çinde giriiyor ama çoğu kimseler tam olarak ne istediğini bilmiyor. dolasıyla buda sebepsiz bi moral bozukluğu yapıyor. Tarihine bakılınca dramatik bi geçmişie sahip olan bu günü olmasın demiyorum tabiki. Sadece Her sevgilinin anlayış içinde olmasını isterdim. BElki koca senede sadece bi gün ama Dünyanın binbir türlü hali var. kimseyi geç kaldığı için Msj çekemediği için yada hediye almadığı için kırmayalımki Sonradan vicdan azabı çekmeyelim. Çünkü Yarına çıkıcağımızı kimse garanti edemez??... VE sevgili sevgilsini sadece sevgililer gününde hatırlayan birisi olamamalıdır bence.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=115686 destek ver kampanyamıza...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Steeli'm canım bak simdi sen napıyorsun: kız arkadasına mesaj atıyorsun ve burdaki sewgililer gunu ile ilgili topiclerin linklerini veriorsun,o da buraya giriyor ve bu yazdıklarını bakıyor.Sonra verebilcegi tepkiler: -iliskimizi butun dunyaya duyurmak zorundamıydın serdar!! ya da -ashkımm ben oyle mi davranıyorum sanaaa.bitanem benim neler de yazmısh buralara.Kıyamam sana ben yerim seni. risk almaya deger derim.Ama buraya girene kadar bi kac guzel reply daha ilistir derim sana [Bu mesaj mrproblem tarafından 14 Şubat 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 :) güzel söyledin ama... olmuyor be a.q ne kaybettiysem bu gururmdan kaybettim zaten.:/ Neyse böyle devam... gelene git gidenede gel dememek lazım. Eğer aşşkından ölmüyorsan ;)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 tamam serdarım ben anladım derdini.Bak bu hafta taksime ugrayacaz is cıkısı,subu adanaya gitmeden persembe gununden once.Hani onceden haber ediyorum daha once konushtuumuz gibi gelirsin kafa daıtırsın ya da hatunla gelirsin seni ona anlatırm bole bi yaglama sana deli gibi ashık olur flam. :) bir de soyle birkac dize ekleyeyim gunun anlam ve onemine mutaakin: Tanrı herkese, iki el verdi tokalasmak icin iki ayak verdi yurumek kosmak icin iki kulak verdi duymak icin iki goz verdi gormek icin; peki neden bir kalp verdi? Cunku diger kalbi baska birine verdi, Gidip bulmanız icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 VAyyy ço güsel sözmüş:) hehe tmmdır subuda tel var beni arayn kordinatları bilidrin....bide işten çıkış da gidicez dimi.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 PM den hallettim bilare bakarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KINGAN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ya sanki mr problem o sözü bende buluştum ama daha güzel bişi bulamadınız mı ya genede ben razyım hiç olmamamasından iidir :D ama bişşiler daha yazın bence arkadaşlar hadi akşama bişiler yapaacaza daha sölerim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bugünü sevgilimden uzak onu düşünerek geçirdim vay be 13 şubatta bi sevgilim oldu şansa bak:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 benim günüm yarın hatta yarim saat sonra kutlayacam ya$asin abazalar günü huleyn =oP[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 çiçekçilerin ve esnafın cebine para giriyor başka bişey olduğu yok.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Aslında olabilirde bilmiyorum olmuyor..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Hediye almak için bahane olan güzel ve anlamlı bir gün :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 abi bırak ya iğrenç geçti bütün gün evde bön bön oturmak ve moral bozucu b isürü şeyin cereyan etmesi moral baya bozdu..bu günler arasında en sevmediğim gün sevgililer günü..ya her sene hep iğrenç geçio.[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 spastik gün. *! sevgilileri kıskanır*[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bu günün olmaması lazım bence. gerek yok. sevgiliye her gun sevgililer gunu (bkz: deliye hergun bayram) diyerekten o gunu sevgilisi olupta boş geçirenlerden biriyim..buda güzel bişi tabi...[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 BEn bu aziz valantine miydi neydi onu. onu öldüren bizans imparatorunu. ordan birisinin çıkıp *! aaaa Valentine ölmüş hadi bu gün sevgililer günü olsunnnn* deyişinede :D Not: azizin ismini tam hatırlamıyorum harfler yer değiştirmiş olabilir..[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. [Bu mesaj SteelBB tarafından 15 Şubat 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar