Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40K dan figürler!!!

Tyro

Öne çıkan mesajlar

Bende son zamanlarda boş vakittten ne yapacağımı şaşıyordum ( LGS'ye hazırlanırken ne çok boş vaktim oluyor o da tartışılır ama kimi zaman kendime ayırdığım zamanda pc dışında hiçbişiy yapamaz oldum ) . Bugün-yarın gider alırım bi tane...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
Sosyal ağlarda paylaş

valla bi taneyle olmuyo dicem bi de sen istanbulda degilsin sanırım sadece istanbulda dukkan var bunları satan. emin olma yani o kadar. boyamak icin de zaten gidiyosun 10 tane boya alıyosun onlar kafadan 60 milyon tutuyor. heh ucuz bi hobi oldugunu soyleyemicem.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi setler ırklara göre değişiyor. Mesela Space marine squadlar 10 olarak çıkarken bir chaos warriors ise 8 tane çıkıyor. Bir imperial setten ise 20 dolayında asker çıkıyor. Yani ünitelerin puanları da farklı olduğundan setlere bu şekilde yansıtılmış. Fiyat olarak ise 40YTL den başlıyor. Terminator gibi fazla puanlı ve güçlü birimler ise oldukça yüksek fiyattan satılıyor. Mesela görmüş olduğunuz terminator un fiyatı 23 YTL civarıydı yanılmıyorsam.

Ayriyeten 2 m na wh 40 K bulun direk atlayayım:) çünkü fiyatları en düşük puanlı birimin fiyatı 12YTL den başlıyor.

Bu arada son boyadığım ve toplamakta olduğum dark eldarlardan bir birlik yaklaşık olarak 50-60 puan birşey ediyor şu an. Fotodan dolayı kötü görünebilirler yakından görmenizi tavsiye ederim:)

[Bu mesaj Tyro tarafından 15 Şubat 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...