Tyro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bakalım beğenecek misiniz? Fotolar: Deli_Hacı Eldar Banshee Grey Knight Chaos Space Marine(silah ağır geldiğinden bir türlü doğru dürüst durmadı:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 son figürün eğimi dışanda çok başarılı... eğer model koleksiyoncuları var sa bir tane alabilirler...;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 deli hacıyla ne kadar uğraştıksa da bir türlü dik edemedik. Koca silahı zor taşıyor meret. bir de chaos olacak:) ücret karşılığında da boyuyorum söylemek gerekirse. [Bu mesaj Tyro tarafından 26 Ocak 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Çok güzel olmuslar elinize salık ne diyim işçilik çok güzel ben onları boyamaya baslamaktan korkuyorumda :) O yüzden hala MechWorriorlara devam ediyorum :D WarHammerları boyamak cidden daha zor ve teknik bilgi çok istiyo beni aştı okul zamanı oldu için malesef ama bitane alcam yarın , sizde yardımcı olursunuz artık :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben de orc aldım boyadım birini fena olmadı hehe. cok eglenceli is. ve zannettiginiz kadar da zor degil. bir kere boya paso taşıyo. taşırmaktan korkmuyosunuz. taşırmadan boyamak mumkun degil cunku. ve sandıgınız kadar da ince fırcayla boyanmıyorlar. ben bendeki orcu 4 mu 5 mi ne ole bi fırcayla boyadım. isteyen herkes boyar yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Yapma Lord, ona boyamak mı denir :) Ben 20cm boyu olan tankları bile 2 numara üstü fırçayla boyamam. Taşırmak mı? Taşırırsan ne anlamı kaldı yahu? Asıl, minicik uçlu fırçaların olacak, ince ince uğraşacaksın, bu ince iş yapanların florasanlı büyüteçleri var, benim tanıdığım işin erbapları bunları kullanıyor. Sağa sola boyası taşmış figürler gerçek durmaz ki?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 kurşunları senmi döktün:P:P en temizi metal bir sac alıp daire şeklinde sac makası ile kesip (kadiköyde sac satan yerler var makasıda alır keser alırsın) iki metalide iyice zımparalıktan ve tinerle sildikten sonra piyasdaki metal için olan yapıştırıcıların birisiyle yapıştırıp 2. bir daire şeklinde daha büyük bir metal üstünde tutmanı tavsiye ederim[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 chemde tam yemek tarifi vermish hee :) war. 40k modeli deilde masa üstü hep ilgimi cektide oynatacak/oynayacak adam bulamadim daha :) ne manyak olur aslinda.. bi chaos marinei canlandirican off[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 şu ara bir dark eldar ordum var yeni olarak bir chaos terminator champion bitirdim yakında resimlerini eklerim. Masaüstü oyun için adres sihir cafe beşiktaş. Doğrusu evet taşırınca bıyamanın bir anlamı kalmaz. Üstelik motif çalışması da yapılmalı gerekli yerlerde mesela eldar banshee'nin eteğinde gördüğünüz motif el yapımı. Bu arada birkaç da diablo figürü var onları da yakında eklerim.Ayrıca base yaptıktan sonra chaos un ayakta durma problemi de eminim son bulacaktır. [Bu mesaj Tyro tarafından 07 Şubat 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Tyro tarafından 07 Şubat 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Deli_Haci, 30 Ocak 2005 21:56 tarihinde demiş ki: Yapma Lord, ona boyamak mı denir :) Ben 20cm boyu olan tankları bile 2 numara üstü fırçayla boyamam. Taşırmak mı? Taşırırsan ne anlamı kaldı yahu? Asıl, minicik uçlu fırçaların olacak, ince ince uğraşacaksın, bu ince iş yapanların florasanlı büyüteçleri var, benim tanıdığım işin erbapları bunları kullanıyor. Sağa sola boyası taşmış figürler gerçek durmaz ki? dun tam cevap veriyodum elektrikler kesildi. simdi veriyim bari. simdi boyuyosun boyuyosun. elbette tasıcak mumkunatı ok tasıyo yani. ama sonra tasırdıgın yeri de boyayınca o altta kalıyor ve gozukmuyor zaten. cok sorun degil bence o.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Şimdi oldu o zaman. Bu arada deli hacı dan kaynaklanan teknik sorunlardan ötürü fotolar biraz gecikecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 işte Chaos Terminator. Ama tabii acemi şekilde foto çekimi böyle olur. 1.3m.pixel de ancak bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bendeki 2.0 megapixel boyle guzel cımıyo ben anlamadım siz nasıl cekiyosunuz. canın a40 bendeki makne.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu arada figur deli olmus. sadece cok kirli gozukuyor. bi de daha buyuk bi base alamadın mı yav ayaklar yandan tasmıs hehe.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Terminatörler büyük base değilmi?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bilmiyorum kutuda bu base'i verdiler. Zaten bakmayın şu an chaos topluyorum base olayını sonra halledeceğim. Kirli olmasına gelince ee adı üstünde Chaos ki aslında fazla da kirli değil. Resimden dolayı öyle çıktı. Deli Hacı ile foto işini halledene kadar bununla idare edin:) bir de Chaos terminator Alpha Legion oldu. Bundan önceki Chaos S.marine with lascannon ise black legion şimdi karar veremiyorum Black mi alpha mı? :D Bu arada 2.0 pikselde çekerken ve net çıkması için makinenin makro özelliğini kullanın. [Bu mesaj Tyro tarafından 11 Şubat 2005 08:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bunu neyle yaptın bilmiyorum ama almak istiyorum kaç paraya satarsın özele at para muvzusu yanlış oluo muş =)[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ???chimera hakkında hicbirsey bilmedigin bir figuru nasıl almak istiyorsun ben onu anlamadım. hadi alırsın tamam da bunun boyutundan haberdar mısın? ben soyleyeyim max 3 cm. bana burada boyle birsey demen hem garip hem sacma geldi. ama diyorsan ki ben biliyorum bunları ve almak istiyorum tamam o zaman. tyronun da ne cevap verdigini ayrıca merak ediyorum acıkcası eheh.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bu arada tyro. makro cekim yapıyorum zaten de o kadar flu cıkıyor ki rezil oluyor yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Tyro, 11 Şubat 2005 08:21 tarihinde demiş ki: bir de Chaos terminator Alpha Legion oldu. Bundan önceki Chaos S.marine with lascannon ise black legion şimdi karar veremiyorum Black mi alpha mı? :D[Bu mesaj Tyro tarafından 11 Şubat 2005 08:25 tarihinde değiştirilmiştir] bende diyorum bunlarin tipler neden farklı =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bide Chaos marine w/ ls plastikmi kurşunmu?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Teşekkürler yorumlar için öncelikle. Tabii ki Cüce metal figürler. Şu ana kadar yaptıklarımın hepsi öyle. bu arada Elimde şu an bir dark eldar birliği de var. Onlar plastik hazır olunca sergilerim. Doğrusu chiemera bu boyanmış ve monte edilmiş 3-4 cm uzunluğundaki bu minyatür normalinden iki katı fiyat eder. Malum belli bir emek ve maliyet(boya vs) sözkonusu. Bu figürleri beşiktaş sihir cafede parçalı ve boyanmamış şekilde bulabiliyorsunuz. Ben oradan alıyorum. Aldınız diyelim o zaman ücret karşlığı montaj ve boyama yapabilirim. ki zaten yapıyorum:) yine elimde oyun için olmayıp sadece hobi amaçlı olanlar var onları satmayı düşünebilirim. Ama yine tabii normal fiyatının 2 katı fiyat eder. [Bu mesaj Tyro tarafından 11 Şubat 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 burdan yola cıkarak fiyat olarak ortalama 40 milyonu elde ediyoruz hehe.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 16 küsür milyona bu adamlardan 8 tane alınabiliyor(terminatör değil tabii assoult squad falan) demek ki figürün kendisi 2 boyalısı 4 milyon. ama ordu kurmak için bu adamlardan çok fazla gerekecek...[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 8 tanelik paket varmı bilmiyorum Borbag =) TActical squadlar 10 kişi beki assaultlar 8 kişidr ama orda para birimi pound dikkatini cekerim dolar depil =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar