Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sokaklara vurdum kendimi yağmurlu bir akşamüstü.. hayalleri dinledim usulca.. yıldızları belki.. sokaklara vurdum kendimi.. bir kaçıştı..belki saklanış..ağlayış.. umursamazlıkların kovalamacasında bir savaş.. sürekli yara alınan..ama herzaman yarayı sarıcak bir yıldız bularak.. sokaklara vurdum kendimi.. sokak lambalarının ışıklarından kaçarak.. pencereden acıyarak bakan yaşlı teyzeden saklanarak bazen.. sonsuz bekleyişte yorulmaktan korkmayarak..gülümseyerek.. yağmurlu bir akşamüstü.. sokaklara vurdum kendimi..[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yılmaz Erdogan gibi bitirmissin. Sokaklara vurdum kendimi.. ( 2 nokta ) senin için 2 noktanin ozel bi anlami var mi ? P.s: Yazın gusel olmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 alışkanlık olmuş..tüm yazılarımda öyledir..bak cümlede bile öyle..[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 she swears to the pavement's heart of stone that these city lights will be her home but still as the birds she will return back to the adults of her heart. çağrışım.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 güzel olmuş...[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar