Salire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Herkes oynamaya basladi, belki bazi arkadaslar bilmiyordur diye basic seyleri yaziyim dedim, serverim bakima alinmisken. (etrafi arastirdim, baska yerde gormedim umarim forum kirliligi yaratmamisimdir) chat ekraninda kullanacaginiz komutlar : /s : etrafinizdaki insanlarla kendi veya bildiginiz bir lisanla konusmaya yarar. /p : party'ye dahilseniz party ici konusma /g : bir guild icinde iseniz guild ici konusmaya yarar /t nick : whisper komutu dur sadece nicki yazilan kisi okur. Sehirlerde ki chat kanallari /1 : general chat : genelde insanlarin quest yardim sorulari ile dolu olan kanal. /2 :trade chat : sadece ana sehirlerde mevcuttur, WTS veya WTB seklinde basliyan cumle obekcikleri doludur bu channelde. (Bir sey satacaksaniz ve AH yi kullanmayacaksaniz satilicak esyanin uzerine Shift+sol clik yaparsaniz chat ekraninda ismi cikicaktir.) /3 : local defence chat: NPC guardlarinda kullandigi kanaldir. Bununla beraber Pvp serverlarinda playerlarin dusman geliyor lvl ?? yardim edin cigliklari ile dolu oldugu gozlemlenmekteri. basitce kurallar. bir party iken uncommon bir item duserse loot kurallari dahilinde oyunculara zar atmalari icin oyun sure ve zar verir. genelde oyuncular ihtiyaci duyduklari bir itemle karsilasirsalar 'n' derler, ihtiyaclari yoksa 'g' . Need ve Greed kelimelerinin kisaltmalari. herkes g derse herkes zar atar, yada sadece n diyen oyuncular zar atar. bu kural oyun ici ahlak kurali olmus cogu oyuncunun uydugu gozlemlenmistir. /me : bazi duygu tepkilerinizi belirmek icin : /me komutu var. bu sekilde oyun daha eglenceli hala gelebilmekte, rp serverlarinda da onem tasimaktadir.mesela bir mavi item dustu ve agziniz sulandi :) hemen /me drools yazarsaniz, hos bir ortam yaratabilirsiniz. /invite nick : Bir elite quest icin party olusturuyorsunuz ve partynize katilmak istiyenleri bu sekilde davet ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar