arian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Kargoonline.com'un yaptığı yarışma imiş "Kargo Online Cover Yarışması" ya ilginç birşey yaptıkları ama sanırım ya katılan gruplarda bazı şeyler eksikti veya ben kargoyu sevmediğimden pek öyle "vayy bee" olduğum şarkı yoktu.İsterseniz sizde bir bakın... www.kargoonline.com/cover[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Çoğunu dinledim ama hepsini ve aralarında en iyi bulduğum cover olarak sanırım "80s Religion" valla sizde bir dinleyin.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regarnur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 kaotik güzel.şarkının eski hali neredeyse yok gibi...[signature][hline]regarnur kharta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 arkadaslar clockwork adlı gruba oy werebilirmisiniz benim arkadasların grubu lütfen...bide söledim ben paticikteki arkadaslara sölerim fln dedim sevindi garibanlar : ) arkadaslar saolun.cok teşşekkürler ;) oyu kayıt olup buradan clockwork adlı gruba werebilirsiniz[signature][hline]Kazım Kanat: "Bir tane Carew var, haksız mıyım?" Ömer Çavuşoğlu: "Dua et bi tane. 2 tane olsa napcaktı Beşiktaş?" :lol: msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben sözlükte ben d.t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regarnur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 yahu iyide arkadaşların diye buradaki her biri öznel müzik görüşlerine sahip insanların o gruba oy vermesi mantıklı mı sence?orada her grubu dinleme gibi bir şans verilmiş insanlara dinleyip en güzelin hangisi olduğuna karar verseler daha iyi değil mi?[signature][hline]regarnur kharta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 daa ii de ben sadece buraya o grubu dinlerken we oy fln werirken daa farklı bi gözle baksın yada bilinsin die sölemistim iillaki o gruba oy werin derken onu kastetmistim aslında bi zorlama yok herkes özgür![signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben sözlükte ben d.t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regarnur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yani zaten böyle bir zorlama söz konusu olamaz,ancak yaklaşım olarak kastettiklerinle klavyenden dökülenler arasında 180 derece açı var.bu yüzden birazcık daha dikkat etmelisin bence söylemeye çalıştığını anlatmaya...[signature][hline]regarnur kharta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar