Albatros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bu amfi hakkında neler diyebilirsiniz benim hosuma gitti bayaa http://www.isfendan.com/urunbilgi.php?id=11402702990001 bu sitede 300 ytl diyor.15W icin pahalı geldi bana en son tünele gidip soranınız bileniz varmı İst. de piyasası nedir?[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır...
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hemen hemen 2 sene önce 160$ a almıştım sanırım tünelden zuhal müzikten. boyuna göre iyi bir anfidir. tavsiye ederim[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
Predator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Fiyatı normal Türkiye şartlarında. İyi bi amfidir kendisi[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır..
Darestan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 iyidirde bora hocada tube lu laney amfide çaldıktan sorna bayık geliyo da güzeldir fiyatına göre efektleri baya kalitelidirdeaynı anda sadece bi tanesini kullanıosun o kötü bide foot switch taklımıo,paran eytiosa 30 wattlık versiyonunu al footswitchini takar paşa paşa overdrive/cleran arası geçiş yaparsın
Albatros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Gecisimi kendi switch imle yaparım boscer.Gibson Epiphone var..[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır...
Öne çıkan mesajlar