othinn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 oyun oynanımı esnasında video capture yapan fraps ten başka bir program var mı acep?varsa bi zamet url neyin yazarsanız sevineceğim.fraps iyi güzelde unregistered olanı 30sn kayıt yapıyor,crackli olanlar çalışmıyor,30sn olsun birleştirirm derken şimdi unregistered olan da çalışmıyor.en iyisi başka bir program la deniyim,varsa tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 http://uo.stratics.com burda sağ alt tarafta programlar var.onlardan biri screenshot almaya yarıyodu bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 game cam diye bi prgoram var bi arama yap sitesi çökmüş galiba başka yerden bulabilirsin belki bulamazsan ben yuklemelerim bitince upload ederim bir yere ordan cekersin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 klavyede printscreen e basınca zaten screenshot almıyormu windows?ayrıca program da mı var onun için?alla alla...ben video capture için program istemiştim de. game cam i buldum biyerden ama kaynak az,gelir ama belki,akmasa da damlar,teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 game cam i yükledim fekat çalıştırmakta zorlandım şimdide,r ye basınca kaydetmesi lazım ama herhangi birşey kaydettiği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 oyunun kullandığı bir tuşa geliyordur yada bazı oyunlarda kayıt yapmıyor program ondan olabilir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar