SbNN Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 BU oyunu hatırlayanlar varsa nereden bulabileceğimi yazarlarsa sevinirimm...[signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!!
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 helikopter vardi diyorsan o oyunnun adi ugh! helikopter yoktu sadece magra adami vardi diyorsan prehistoric adi . underdogstan bak daha olmadi p2p larda arat .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 eet ugh! helıkopterli olan[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 03 Eylül 2004 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 evet prehistoric ama arkadaşlar ben bu oyunu xp de çalıştırmıyorum nasıl çalıştıracağım?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 exe ye sağ tuş > özellikler > uyumluluk > win95 ?
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 zopik calismiyor onun yerine window s a gir oradan repair a gir oradan aoutoexec veya benzeri bir dosya onu c/p ile system32 klasorune koy calisir[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: BabacumMostors, 14 Şubat 2005 23:11 tarihinde demiş ki: evet prehistoric ama arkadaşlar ben bu oyunu xp de çalıştırmıyorum nasıl çalıştıracağım? aha da bununlan -> http://dosbox.sourceforge.net[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 15 Şubat 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ugh - sayfamdan çekebilirsin, dosbox çalıştırır rahatça :)[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Öne çıkan mesajlar