Slat Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ortada duran bi adam var her türlü pisliği yapıyorsunuz.. Bu adama birşeyler yaptıkça para kazanıyorsunuz, o parayla yeni silahlar alıyorsunuz falan ama tek kelimeyle mükemmel olmuş.. Adam code olayını bitirmiş.. NG'de 5 gün önce submit edildi ama 2 günde All time top scoringde 1. sıraya oturdu.. Burdan[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ee yok mu hiç bakan..?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 eheh baktım süper :) herhalde adama eziyet edip yeni atraksiyonlara girmek olay ? eğer öyleyse çok iyi başarıyorum eheh[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Kesinlikle çok iyi tasarlanmış . Elemana işkence etmekten çok elemanın büründüğü durumlara dikkat ediyo insan :)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 gerçekten süpermiş.. bu kadar güzel bişi beklemiyodum açıkçası :) kodlaması hakikaten çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Adam scriptingi bitirmiş zaten.. Bu arada skinlerden bushu seçin tepkileri falan baya komik..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Cok mükemmel cidden bu kadarıı beklemimiyodum cok eglenceli...(sadist pati :P)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar