Slat Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ortada duran bi adam var her türlü pisliği yapıyorsunuz.. Bu adama birşeyler yaptıkça para kazanıyorsunuz, o parayla yeni silahlar alıyorsunuz falan ama tek kelimeyle mükemmel olmuş.. Adam code olayını bitirmiş.. NG'de 5 gün önce submit edildi ama 2 günde All time top scoringde 1. sıraya oturdu.. Burdan[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Slat Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ee yok mu hiç bakan..?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 eheh baktım süper :) herhalde adama eziyet edip yeni atraksiyonlara girmek olay ? eğer öyleyse çok iyi başarıyorum eheh[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Kesinlikle çok iyi tasarlanmış . Elemana işkence etmekten çok elemanın büründüğü durumlara dikkat ediyo insan :)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM|
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 gerçekten süpermiş.. bu kadar güzel bişi beklemiyodum açıkçası :) kodlaması hakikaten çok iyi.
Slat Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Adam scriptingi bitirmiş zaten.. Bu arada skinlerden bushu seçin tepkileri falan baya komik..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
babayigit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Cok mükemmel cidden bu kadarıı beklemimiyodum cok eglenceli...(sadist pati :P)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Öne çıkan mesajlar