metboy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 acaba sitede böle bişi yapabilirmiyiz serberstmi bu 1 eğer serbestse gitar çalan tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum amaç:yeni gitar öğrenmek isteyenlere veya gitar becerisini geliştirmek isteyen kişilere yardımcı olmak. istediğiniz tabları, alıştırmaları sağlamak vs. düşüncelerim:forum ortamı olduğu için karşılıklı sorularda bulunup biribirimize daha yardımcı olabilirz.[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mumkunse IslIk cal sen :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 sen karışma :)[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Kari$tim bile..Artik cok gec..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 olabilir ama bence zor olur öğrenci anlamaz falan ne yapamacağını boşuna mesaj kirliliği olur.onun yerine gitsin whiskey'de ders alsın ben orada davul dersi almaya başlayacağım:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 anlamazsa sorar işte cevaplarız forum ortamı nasolsa ondan güzel olur die düşündüm[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bencede güzel olur ama anlamayacağı çok şey olacağı için ilk başlarda çok fazla forum kirliliği olur.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzmodaN_SiN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Biz ztn şu an böle bi proje üstünde çalışıyoruz. sitede gitar ve davul dersleri olucak. ayrıca amatör grup çalışmalarınada yer vericeğiz en geç 1 ay içinde site açılıcak. www.mandal.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 işte burda yapabilirsek sende yardım edersin :)[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 walla ben sattım gitarı şimdiyse bi bateriye bakacam bulacam ruhumdaki kabiliyeti[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bu arada mandal.com.tr kapalı[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar