BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 biraz geç oldu biliyorum ama yeni aklıma geldi size sormak south parkın filminde kenny ölüp cehenneme gidiyo aşağı doğru düşerken bi müzik çalıyor kesinlikle james in vokali olduğu belli fakat bulamadım böyle bir şarkı filmi izleyen ve varsa metallica dinleyen birileri yardımcı olabilirmi? film için özel yapmışlar galiba çünkü "little boy go to hell" diye bişeyler duymuştum ama bilmem[signature][hline]Every fart has a beginning.
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 South Park - Little Boy You're Going To Hell diye arat[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more.
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 tamam çok saol[signature][hline]Every fart has a beginning.
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bu konu daha önce açılmıştı metallica değil o D.V.D.A. (trey parker ve matt stone un grubu)[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar
Öne çıkan mesajlar