s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 arkadaşlar dün arkadaşımla giddik cz ye 1 tane cardinal kestik gelir gelmez blessed hp scrool düştü ama bana deil ya bana hiç ya bana hiç bus düşmüyo yine lamia partisindeyiz 20 tane lamiadan 2 tane bus çıktı 2 kişilik partide 2 side çocuga düştü 5 kişi yine lamiaya giittik ironxbow çıktı ama bana poti düştü nie böle şansssızım ben :( (yani aslında konu bu deil :) )ewt bleesed düşüyor cardinaldan bence gidin kesin ama arez serverındaysanız kesemessiniz çünkü biz ordayız :) yer yoq :) neyse size kolay gele ama düşüyoor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Oyun kapalimi ya baglanmiyo?[signature][hline](El Habibi) Belki begendiginiz silah vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mutlaka bir yer vardır :) Olmaz ise artık kim daha iyi keserse o alır kutuları expleride paylaşırız... ;)[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 5x Clan: Eternals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 düşme olayı sana has bi olay diil , itemlar sırayla gidiyo partydekilere. örneklersek x got potion y got ring z got bus x got potion y got necklace z got iron bow tabii burdada şans devreye giriyor hatta bazı 3 kagıtçılar bu sırayı hesaplayarak lootluyor. sıra kendisine gelen kadar dandik dundik şeyleri lootluyor iyi birşey geldigindede sıra onda oluyor. zor ama yapılan bi olay[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kobraerhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bende daha level 40ım adamın teki ille haunga kesiyoduk adama küpe düştü bana geldi ya sıra şansıma 35 spell(flame) kağıdı çıktı adam partiden çıkıp kağıdı kaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 akıllıymıs adam :)[signature][hline]CrystaL LvL 1x Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kobraerhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bende öyle yapardımda zaten ama sinirlendim işte ne yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 arkadaşlar cz de harpy den,apos tan bus düştüğüne şahit oldum. artı iyi item derseniz çokta kasmayacak şekilde cz de stone golem kesin. belki şans fakat dün 5. veya 6. golemde warrior chitin pauldron düştü..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Lifestoned Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 14 Şubat 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 eslant golemde de bol bol chitin dusuyor zaten. cz deki npc lerden bus dusme oranı daha yuksek zaten bilinen birsey cok sasırmanıza anlam veremedim.[signature][hline]CrystaL LvL 1x Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 kalluga da lard orc tan çıktı bana aynı (scroll blessed hp) acilk para lzmdı 1m a sattım bende neye bağlı bunların çıkması abi lvl 34 filandım galiba o aralar ben:D[signature][hline]Sever:ares1/2 ID:_TRibula_ LVL:3x Assasin Clan:The_Army_Of_Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Dusme oranları var ama bilmiyorum oranları. Cz de daha yuksek bu oranlar.[signature][hline]CrystaL LvL 1x Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ewt gerçekten czde bleesed düşü ordaki dklerden bile bus düşüyo valla blees isteyen cz ye gitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar