Masticore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Nuki nin demesi uzerine biraz araştirdim Magicworkstation programiyla cok kolay cardda yapabiliyor bilmiyorum belkide Ishinotsuyoihito arkadaşımızda ordan yapmiştir Simdilik sacma bi ornek gosteriyim Text ini bile cikarmadan Masticore un resmini koydum :D Nedersiniz Fantasy Card yarişmasi fln yapariz belki[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nameless_One81 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ya abi kartı yaparken kullandıın şu masticore bi yerden çok fena tanıdık geliyo ( kan bağım yok eminim ) İlüstrasyonu nerden buldun söylesene kafama takıldı :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multani Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Masticore... Magic Card tasarimindaki özveri'ni ve azmini takdir ediyorum. Fakat, Power Thoughness'ini unuttun Creature'in (bu unutulurmu hic kardesim???). Yanilimiyorsam Kart tasarlamak icin bir Program var... (magic suitcase? su anda hatirlamiyorum). Biraz arastir mutlaka bulursun programi...[signature][hline]"These tears we cry Are falling rain For all the lies you told us The hurt, the blame! And we will weep to be so alone We are lost We can never go home" -Gollum's Song [Bu mesaj Multani tarafından 15 Şubat 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
norticus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 magic set editör hazır şablonu (power, toughness, mana sembolleri) ve herşeyiyle hem türkçeleştirme hem de yeni kart yaratma adına muhteşem bence.. hem kartlarınızı apprentice e bile aktarabiliyorsunuz.. bence şu an tek eksiği flip kartlara destek vermemesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar