rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Gelen Gelsin Gelmeyen Gelmesin Zaten Areste Miragesi olmayan Cleaveri olmayanmi kaldi abi Miragesi olmayanın Cleaveri var pazarda 5m e 6m ye Cleaver satıolar Bende 1m ye Satilmasi Hiç Sahip olmamamdan iyidir. iş burda Bilgiye dayanır Hersey eşit cünki herkezde aynı itemler olacak mirage chitin Oyun bilgiya dayanacak Şansa deil Abyssten Börek de düşer Shard da düşer İş Şans ama burda mirage düşüo bak o sans deil :) CZ de herkez eşit olacak en fazla lvl farkı olacak oda bişi deil.yA peki Ben bu Harpy ci lerle nası anlascam bilen varmı :D Adamlar Japonca Rebuff resswift dicek parti isticek anlasamıcam yav Fransız kalcam olaylara ama neyse ben sımdıden cok heycanlıyım client %55 te 150 mbsi indi kaldı 150mb aksam saat 9 da biticek hesaplarıma gore görcez bakalım bence gelin burayı alalım clan kuralım boss keselim harpy yapalım siz bilirsiniz.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben ne konusuyorum ha??? Seçmeseydin abicim o zaman assassin!!! Ben mi bastım gırtlağına assassin ol diye?? Rogue oyunun en masraflı char'ı bunu biliyoruz. Senin söylediğin olay hasta etti beni. Ondan sonra diyosunuz ki yok niye Turklerin arasında çok iyi olanlar yokmuş da bilmem neymiş de.. Zoru görünce yusuf yusuf nidaları başlıyor. başka server'a geçmek çözüm mü? Sen daha n00bken sana kafa tutan adamın pekmezini akıtamadıktan , ağzını yüzünü dağıtamadıktan sonra s.çarım ben bu oyunun içine. Niye kasıyorum ki o zaman? Bence türklerin sorunu bu. "kolaya kaçmak". kaç defa duydum, "ya gitmiş herkes level 60 üstü olmuş, ares de mi kasıcaksınız?" Evet git kas nolacak? İncilerin mi dökülür. Herkes için söylemiyorum bunları, yanlış anlaşılma olmasın!! Bilmiyorum, ben mi yanlış düşünüyorum???[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben noob ken herkez noob tu server yeni acilmişti kimse laf atmadı 55 olunca ben agzını yüzünü dagıttım onların[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Hah ben de bundan bahsediyorum..... Ama anlayan anladı benim demek istediğimi sen kasma.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 murtaza katılıorm cok guzel yazmıshsın[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mırtaza hacı hala zevkler in tartsılmayacagıını ogrenmedinmi. İsteyen Gelir İsteyen gelmez bende Buzkirpisi ordaiz orcuz ismi En kısa olan servır dayız.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Murtaza, 10 Şubat 2005 16:29 tarihinde demiş ki: kaç defa duydum, "ya gitmiş herkes level 60 üstü olmuş, ares de mi kasıcaksınız?" Evet git kas nolacak? İncilerin mi dökülür. Bunuda burada en çok ben söylemişimdir heralde.Otomatik cevap veriyorum o yüzden. Banane ne haliniz varsa görün,isterseniz gidin mykoda kasın şimdi,+9 lularla da baş edersiniz siz. Adamlar lvl65 ken lvl 55 olup bişey oldugunu sanar, cz ye gittiginde aha böyle kesiyolar diye aglarsınız. Sen kendini areste süper uber hero olabilecek mi sanıyorsun? Tüm cavurları czde dogrıyacagınımı sanıyorsun? Ha sanmıyosan sadece pvm yapcam diyosan bizde japkoya makarasına geciyoruz zaten.Neden bu kadar büyüttünüz anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 +1 derim baska bi poq demem.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 İlk sözüm oQo'ya... Ben öğrenmem gerekenleri öğrendim. Sen kafanı takma.. Buzkirpisi. Evet abi ben aynen öyle düşünüyorum. En azından benim olmak istediğim nokta o. Bundan da vazgeçmicem. Bunu şimdi ne kadar konuşursam konuşiim boş. Daha sonra anlarsınız. "Vay bee herif söylemişti, dediğini de yaptı" diye... Tabi insanın kararlılığı da KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR!!!!! Di mi oQo cum? :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben ne dedum la Zevkler tartısılmaz Herkezin fikri ayrı sorna her kafadan ayrı ses cıkar vs.vs. Deilmi Mırtazacım [signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu [Bu mesaj oQo tarafından 10 Şubat 2005 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ya siz yazı yazarken konu başlığı okuyormusunuz? Japonkoya gelecek olanlar,hangi ırk hangi karakter olacak. Gerci patlamıs konunun davası olmaz ayrı.Olmus bitmis kapatalım artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Orc-**- Adı En kısa olan serverde.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 orc assassin BackStabber ama ingilizce patchlerinin temiz çıkmasını bekliom :D[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 %60 da daha off aksam 9 da biter patch ile birlikte 12 yi bulacak sanırım.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya bu patch ler kaca kadar suruyo ya 1303 deyim daha devam ediyo :) patch lemesek calışmıyomu bu oyun jp de[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaoTun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ahanda ben de gectim... en kisa adli serverdayim mage - El_Chupacabra - 10x rouge - TuMaN - x :D Boyle selpakcilar gibi dolaniyom yine magele = ORC olduk yine... :D [signature][hline]USKO Xigenon Char_1 : Rouge - TuMaN_lvl2x MYKO ODIN Char_1 : Mage_Lightning_lvl5x Char_2 : Rouge_Archer_lvl3x Char_3 : Warrior_Attacker_lvl2x [Bu mesaj MaoTun tarafından 11 Şubat 2005 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 abi işiniz mi yok ya allahın japon serverına gittiniz.ordakiler sex'i bile sanal ortamda yapıyorlar bırakın gitmeyin oraya.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ii ya işte daha ii anlarlar serverdan lagdan fln hem 1-2 japon hatun düşürürüz belki en temizinden[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- [Bu mesaj Lord_Unholy tarafından 11 Şubat 2005 02:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Yoksa ne işimiz var 8-) [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 11 Şubat 2005 03:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ilk gunden party de +8 maul +8 sword 2 tane +7 staff /56 flame dmg +7 bow +6 bow vs vs cıktı :)[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WERAN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya oyunun itemleri aynı ola bilir ama işlevi farklıdır tamamen ko nun aynısı diildir herhalde. ucuz dediginiz silahlar belkide dandik oldugundan dır ?) bence hemen oooo bura cok ucuz bende her şey war artık falan demeyin .daha ii si cıkar kesin. ee nasolsa yeni başlandı. panik yok derin bi nefes al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 rockncoke_tr assassin orc :-P levelda 14 ama kasıoz işte :-P[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FaillenFace Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 arkadaşlar bende gelmek istiyıorum ama nasıl gelicem bana nyardımcı olurmusnuz acaba :P sevinirim : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 nick=tr_hoodstar server=adı en kısa olan Irk= orc-rogue Lvl =11[signature][hline]Diez1/2 Nick=hoodstar__ Irk=El Morad Warrior Clan=THE_WAR_CRAZIES Lvl=4x Np=1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 orc paper mage Gorthaur lvl 2x şimdilik adı en kısa olan server bir paperin en çok istediği silahlardan biri elimde wood staff +8/80 :D uskoda fiyatı 120mden başlar heralde[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar