Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Anaaaaa, lam herkese rahat batmış. Duruyoduk ne güzel işte... annamadım ki niye geçtiniz?[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 char yarattım(yaratana kadar cinnet geçirdim capon harfleriyle :-P girio şimdi oyuna bakalım nası bişe[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hay allahm ecis bucush japon karakterleri ile ugrashıp durcaksınız yaw simdi. Wla ben halimden memnunum son zamanlarda lag da azaldı zaten geceleri oynayabiliorum.Areste kalmak daha faydalı.Arada uzaktaki talos u stone golem sanıp dalmayasınız sakın ha dikkat edin kendinize.lard orc die uruk hai flam bole uzaktan benzer gorunurler farkı yakına gelnce anlarsınız.dikkat edin cok :) kolay gelsn arkadashlar[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yok abi ben geciom Rogue chitin 1m Mirage 1m Her Clanda Pelerin Ben gidiom Olm :D Abi BU Client BELA BELA %14 de 12 saat daha sürecek diyor ohanzi[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Beyler ss koymayı unutmayın....[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 olm oQo herşeyin kolayına kaçıyosun. HAdi hack mack hikaye. En azından yardımcı oluyo hack. Ben geçsem şimdi oraya sıfırdan kasıcam da 1 milyon'a glave alıcam da... ne heves kalırrrr ne oyun...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ama bi de soyle dusunun.herkes olmus level altmıs yetmise wurmus herkeste pelerin herkeste shard. O zaman bu itemlarn pelerinin ne degeri kalır ki.Kolayca elde edebiliosan ne zewk alıcaksın ondan.Sende olmus zaten herkeste war.Hergun baklava yemek gibi bisey bu.Tadını alamazsın[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yok ben item delisiyim abi.Bana itemi ver ben kasarım simdi elime mirage alıp full chitin giydimmi CZ günleri Gelcek Aklıma kasacam :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: mrproblem, 10 Şubat 2005 13:10 tarihinde demiş ki: ama bi de soyle dusunun.herkes olmus level altmıs yetmise wurmus herkeste pelerin herkeste shard. O zaman bu itemlarn pelerinin ne degeri kalır ki.Kolayca elde edebiliosan ne zewk alıcaksın ondan.Sende olmus zaten herkeste war.Hergun baklava yemek gibi bisey bu.Tadını alamazsın duyduguma gore okadar Aşmıs adamlar yok Pelerinli clanda bi kac tane herkezde pelerinde yok sadece item problemi 0 Gerisi ayni hah birde her sey japonca ben ogrencem bu dili :D[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: mrproblem, 10 Şubat 2005 13:10 tarihinde demiş ki: ama bi de soyle dusunun.herkes olmus level altmıs yetmise wurmus herkeste pelerin herkeste shard. O zaman bu itemlarn pelerinin ne degeri kalır ki.Kolayca elde edebiliosan ne zewk alıcaksın ondan.Sende olmus zaten herkeste war.Hergun baklava yemek gibi bisey bu.Tadını alamazsın lam aynı anda aynı şeyi yazmışız :D yohsam biz kardeş miyiz :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bende aynı anda atmısım 2 tane post nası oldu ya elim cok hızlı acep ondanmı :P ben kendimle kardesim demekine[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya ben oynamıcam girdim baktım fiyatlar vs iyi ama kullandığın itemın bilmemnenin zartın zurtun anlamını bilmedikten sonra fısss ingilizce patchi varsa oynanır ama bu haliyle ben uskoya devam[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkadaslar yukarıda boshuna cekmeyn die bi topic acılmısh ona bakın sonra takkeyi one koyup bi daha dusunun.Lag eziyetini cekerm orda bole ecis bucus yazı karakterleri ile ugrashcama daha ii.SS ler zaten herseyi soluo. Murtaza ben senin orclashmısh buyuk kardeshinim aslında :)[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Clienti indirmen ne kadar sürdü rock ??? bende %15 te 2 saatir? 14 saat kaldi dio dogurmudur a.q[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 clienti saat 5 civarı açtım sabah 11 de kalktıımda bitmişti download yarım saat falanda bi patch sürdü 256 adsl[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 saat tam 10 da actım tahmini kac ta biter?[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yok ben hatırladım Seni ottoman :D Ben çok küçükken kazandıım skiller sayesinde bi tane orc pataklamistim. Ve bi daha onun yüzünü görememistim... İşte o sen olmalısın. Buraya gel canım kardeşiiiiiiiiiimmmmm :):):)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bu Serverda humanlar ezio galiba SS de 4 tane orc 9 tame Humana karsı oha :D Aşiret gibi ama Humanlar Cömez 45 büyüsü atıolar orclara :D[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 usko da artık lag oluşmuyo. ben le mi alakalı bilmiom ama ares1 de oynuyorum dün çok rahattım. şu an işte olduğumdan akşam denicem artık ama anlamadıpım bir dilde ezbere de olsa zevk alamam ıtemler istediği kadar ucuz olsun zevk çıkmaz. zaten paratı ıtem almak için kasarken ucuza çıkarsa bi zevki kalmaz. Cz de bize xl geldiği için ben ıtem için kasarım öncelikle... Ama herkes geçmeyi planlarsa biz de uyarız topluluğa:D[signature][hline]Sever:ares1/2 ID:_TRibula_ LVL:3x Clan:GencFeNeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya ole konusuyorsunuz ki Sanki halinizden cok memnunsunuz Üstünüzde Goblin Elinizde Sword Breaker cebinizde 200k lvliniz 30 40 cok mu mutlusunuz anlamadım burda ise üstünüzde chitin elinizde mirage cebinizde 2m Kas Lvl ini muhabbetine bak zevkini cıkar orda Zevkinimi cıkarcan item mi arıcan para mı kascan clan mı arıcan adamlarla KS Yapma Sunu ucuza sat vs.vs ugrascagına gel burda Kur Paticik Clanını Al itemimini yap dayanısmadı Türk Ler Kral olsun birazda orada eziliyoruz.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Baba bu senin söylediğin tamamen tatminsizlik.. Bi süre sonra sıkılıcaksın. uğruna çok uğraş verdiğin şeyleri 1 günde kazanıcaksın. Bu seni nasıl mutlu kılar ki? ha soruna gelince, evet cebimde şu an 47k para var. levl 52. Çok mutluyum... Hala uğraş verdiğim için çok büyük zevk alıyorum. sen orada level 60 masterken ben ares delevel 60 master oliim. Eminim senden 100kat daha fazla zevkle oynarım şu oyunu...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: oQo, 10 Şubat 2005 16:01 tarihinde demiş ki: Türk Ler Kral olsun birazda, orada eziliyoruz. böyle düşündükçe ezilmeye de devam edicez. Ben onun için o serverdan kaçıp gitmiyorum abicim.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ok ben de buı gece geliorum da server hangisi bi de rogue olcam çoğunluk orc mu human mı... çekmeye başlıom insstalleri... kısaca kim nerde ne ?[signature][hline]Sever:ares1/2 ID:_TRibula_ LVL:3x Assasin Clan:GencFeNeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Sen Asssian deilsin bosuna konusma ondan Assian olda görem seni Git Areste 2 shard al +6 ları 500m 1 milyar boşal 2 shard Sonra git Rogue Chitin Shell 25m den baslar 150m de Chitin Shell er tuttumu? eee ne yapacan sımdı bi de upgrade edeceksin Dex Bonus verceksin vs.vs. Sen ne yapacan bi raptor bi chitin shell bitti raptor un fiyatı ne ki en fazla 50m +1 i Shardı satsan 3 tane alırsın yani 2 shardı bir adamın 6 tane Raptora sahip oldugunu soyliyebilirim.Warriora bişi gerekli deil onun icin sen Mutlu Mutlu 60 a dogru yavaşşa Kavga ederek cömezlerle kapısarak gidebilirsin tutan yok seni ben Çapon olcam kararliim.Hem onların boyları kısa ya beni tatmin ediolar benim boyum kısadırda biras :P[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 o zewk olayı bizim dusuk levellarda cok iiydi.Procouncile yok isaac a sonrasında yok goblin queste bunları hep oyun icinde arastıra arastıra gittik.Kimseye su nasıl yapılıo bu nasıl yapılıo die sormadık.Uzun surgu 40 lı levellara gelmemiz zamanında ama asırı derecede zewkli gecirdik.Simdilerde nasıl: abi bize yardım edin hemen level atlıym.Aslında bu da tad alamamayla ilgili birsey fakat o sırada siz ust levelların tadını dusunuorsunuz ve biran once hızlı level atlamak istiyorsunuz.ama alt levellarda kacırdıgınız seyler de war.Birseyleri bilmek degil olay,yasamak... Ayrıca ben 1m ye mirage alabiliosam herkes alabiliodur demek.Yani kasılarak yapılmayan birsey kolaydan elde edilen birsey zewk veriorsa sizin zewkiniz. tartısmaya acık diildir zewkler sonucta.Sadece kendi gorushlerimi belirttim[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar