Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Capon Ko'da Irk-karakter

Buzi

Öne çıkan mesajlar

Anaaaaa, lam herkese rahat batmış. Duruyoduk ne güzel işte...

annamadım ki niye geçtiniz?[signature][hline]Nation: El MORAD
Race: Barbarian
Level: 5x
Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi.
weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D

[img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Sosyal ağlarda paylaş

hay allahm ecis bucush japon karakterleri ile ugrashıp durcaksınız yaw simdi. Wla ben halimden memnunum son zamanlarda lag da azaldı zaten geceleri oynayabiliorum.Areste kalmak daha faydalı.Arada uzaktaki talos u stone golem sanıp dalmayasınız sakın ha dikkat edin kendinize.lard orc die uruk hai flam bole uzaktan benzer gorunurler farkı yakına gelnce anlarsınız.dikkat edin cok :)
kolay gelsn arkadashlar[signature][hline]ottoman_prince
OTTOMAN_EMPIRE
level:5x
Ares

Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi
i love this game!
i am waitin in the shadows to kill u
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi ben geciom Rogue chitin 1m Mirage 1m
Her Clanda Pelerin Ben gidiom Olm :D Abi BU Client BELA BELA
%14 de 12 saat daha sürecek diyor ohanzi[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
Nick:oQo -------------Nick:KuardoN
LvL:5x ------------- LvL:60
Clan:PunisheR----------Clan:TOWN
A live--------- Banned
My Logo Click Please.
rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Sosyal ağlarda paylaş

olm oQo herşeyin kolayına kaçıyosun. HAdi hack mack hikaye. En azından yardımcı oluyo hack.

Ben geçsem şimdi oraya sıfırdan kasıcam da 1 milyon'a glave alıcam da...

ne heves kalırrrr ne oyun...[signature][hline]Nation: El MORAD

Sosyal ağlarda paylaş

ama bi de soyle dusunun.herkes olmus level altmıs yetmise wurmus herkeste pelerin herkeste shard. O zaman bu itemlarn pelerinin ne degeri kalır ki.Kolayca elde edebiliosan ne zewk alıcaksın ondan.Sende olmus zaten herkeste war.Hergun baklava yemek gibi bisey bu.Tadını alamazsın[signature][hline]ottoman_prince
OTTOMAN_EMPIRE
Ares

Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi
i love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ben item delisiyim abi.Bana itemi ver ben kasarım simdi elime mirage alıp full chitin giydimmi CZ günleri Gelcek Aklıma kasacam :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
A live--------- Banned
My Logo Click Please.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mrproblem, 10 Şubat 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
ama bi de soyle dusunun.herkes olmus level altmıs yetmise wurmus herkeste pelerin herkeste shard. O zaman bu itemlarn pelerinin ne degeri kalır ki.Kolayca elde edebiliosan ne zewk alıcaksın ondan.Sende olmus zaten herkeste war.Hergun baklava yemek gibi bisey bu.Tadını alamazsın

duyduguma gore okadar Aşmıs adamlar yok Pelerinli clanda bi kac tane herkezde pelerinde yok sadece item problemi 0
Gerisi ayni hah birde her sey japonca ben ogrencem bu dili :D[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
A live--------- Banned
My Logo Click Please.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mrproblem, 10 Şubat 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
ama bi de soyle dusunun.herkes olmus level altmıs yetmise wurmus herkeste pelerin herkeste shard. O zaman bu itemlarn pelerinin ne degeri kalır ki.Kolayca elde edebiliosan ne zewk alıcaksın ondan.Sende olmus zaten herkeste war.Hergun baklava yemek gibi bisey bu.Tadını alamazsın

lam aynı anda aynı şeyi yazmışız :D yohsam biz kardeş miyiz :D[signature][hline]Nation: El MORAD

Sosyal ağlarda paylaş

bende aynı anda atmısım 2 tane post nası oldu ya elim cok hızlı acep ondanmı :P ben kendimle kardesim demekine[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
A live--------- Banned
My Logo Click Please.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar yukarıda boshuna cekmeyn die bi topic acılmısh ona bakın sonra takkeyi one koyup bi daha dusunun.Lag eziyetini cekerm orda bole ecis bucus yazı karakterleri ile ugrashcama daha ii.SS ler zaten herseyi soluo.
Murtaza ben senin orclashmısh buyuk kardeshinim aslında :)[signature][hline]ottoman_prince
OTTOMAN_EMPIRE
Ares

i love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

Clienti indirmen ne kadar sürdü rock ??? bende %15 te 2 saatir? 14 saat kaldi dio dogurmudur a.q[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
A live--------- Banned
My Logo Click Please.
Sosyal ağlarda paylaş

saat tam 10 da actım tahmini kac ta biter?[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
A live--------- Banned
My Logo Click Please.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ben hatırladım Seni ottoman :D

Ben çok küçükken kazandıım skiller sayesinde bi tane orc pataklamistim. Ve bi daha onun yüzünü görememistim...

İşte o sen olmalısın. Buraya gel canım kardeşiiiiiiiiiimmmmm :):):)[signature][hline]Nation: El MORAD

Sosyal ağlarda paylaş

Bu Serverda humanlar ezio galiba SS de 4 tane orc 9 tame Humana karsı oha :D Aşiret gibi ama Humanlar Cömez 45 büyüsü atıolar orclara :D[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
A live--------- Banned
My Logo Click Please.
Sosyal ağlarda paylaş

usko da artık lag oluşmuyo. ben le mi alakalı bilmiom ama ares1 de oynuyorum dün çok rahattım. şu an işte olduğumdan akşam denicem artık ama anlamadıpım bir dilde ezbere de olsa zevk alamam ıtemler istediği kadar ucuz olsun zevk çıkmaz. zaten paratı ıtem almak için kasarken ucuza çıkarsa bi zevki kalmaz.
Cz de bize xl geldiği için ben ıtem için kasarım öncelikle...

Ama herkes geçmeyi planlarsa biz de uyarız topluluğa:D[signature][hline]Sever:ares1/2
ID:_TRibula_
LVL:3x
Clan:GencFeNeR
Sosyal ağlarda paylaş

ya ole konusuyorsunuz ki Sanki halinizden cok memnunsunuz Üstünüzde Goblin Elinizde Sword Breaker cebinizde 200k lvliniz 30 40 cok mu mutlusunuz anlamadım burda ise
üstünüzde chitin elinizde mirage cebinizde 2m Kas Lvl ini muhabbetine bak zevkini cıkar orda Zevkinimi cıkarcan item mi arıcan para mı kascan clan mı arıcan adamlarla KS Yapma Sunu ucuza sat vs.vs ugrascagına gel burda Kur Paticik Clanını
Al itemimini yap dayanısmadı Türk Ler Kral olsun birazda orada eziliyoruz.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
A live--------- Banned
My Logo Click Please.
Sosyal ağlarda paylaş

Baba bu senin söylediğin tamamen tatminsizlik..

Bi süre sonra sıkılıcaksın. uğruna çok uğraş verdiğin şeyleri 1 günde kazanıcaksın. Bu seni nasıl mutlu kılar ki?

ha soruna gelince,

evet cebimde şu an 47k para var.
levl 52. Çok mutluyum...
Hala uğraş verdiğim için çok büyük zevk alıyorum.
sen orada level 60 masterken ben ares delevel 60 master oliim. Eminim senden 100kat daha fazla zevkle oynarım şu oyunu...[signature][hline]Nation: El MORAD

Sosyal ağlarda paylaş

said:
oQo, 10 Şubat 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
Türk Ler Kral olsun birazda, orada eziliyoruz.

böyle düşündükçe ezilmeye de devam edicez. Ben onun için o serverdan kaçıp gitmiyorum abicim.[signature][hline]Nation: El MORAD

Sosyal ağlarda paylaş

Sen Asssian deilsin bosuna konusma ondan Assian olda görem seni Git Areste 2 shard al +6 ları 500m 1 milyar boşal
2 shard Sonra git Rogue Chitin Shell 25m den baslar 150m de Chitin Shell er tuttumu?
eee ne yapacan sımdı bi de upgrade edeceksin Dex Bonus verceksin vs.vs.
Sen ne yapacan
bi raptor bi chitin shell bitti raptor un fiyatı ne ki en fazla 50m +1 i Shardı satsan 3 tane alırsın yani 2 shardı bir adamın 6 tane Raptora sahip oldugunu soyliyebilirim.Warriora bişi gerekli deil onun icin sen Mutlu Mutlu 60 a dogru yavaşşa Kavga ederek cömezlerle kapısarak gidebilirsin tutan yok seni ben Çapon olcam kararliim.Hem onların boyları kısa ya beni tatmin ediolar benim boyum kısadırda biras :P[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
A live--------- Banned
My Logo Click Please.
Sosyal ağlarda paylaş

o zewk olayı bizim dusuk levellarda cok iiydi.Procouncile yok isaac a sonrasında yok goblin queste bunları hep oyun icinde arastıra arastıra gittik.Kimseye su nasıl yapılıo bu nasıl yapılıo die sormadık.Uzun surgu 40 lı levellara gelmemiz zamanında ama asırı derecede zewkli gecirdik.Simdilerde nasıl: abi bize yardım edin hemen level atlıym.Aslında bu da tad alamamayla ilgili birsey fakat o sırada siz ust levelların tadını dusunuorsunuz ve biran once hızlı level atlamak istiyorsunuz.ama alt levellarda kacırdıgınız seyler de war.Birseyleri bilmek degil olay,yasamak...
Ayrıca ben 1m ye mirage alabiliosam herkes alabiliodur demek.Yani kasılarak yapılmayan birsey kolaydan elde edilen birsey zewk veriorsa sizin zewkiniz. tartısmaya acık diildir zewkler sonucta.Sadece kendi gorushlerimi belirttim[signature][hline]ottoman_prince
OTTOMAN_EMPIRE
Ares

i love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...