Buzi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 lvl 60 a kadar club leri(weight hammer,large breaker,large hacker vs.),lvl 60 dada mirage sword kullanacaksın. Lvl 44 priestim var.full str.440larda hpsi var buffsuz.armor desen inanılmaz kötü. İnsanlarda xig de en iyi pvp ci Metalheart gösteriliyo adam master priest,mirage swordu var.anlamadıgım o adam nasıl milleti dogruyor o armorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 dostum uzerindeki armor mutlaka +7 ve uzeridir :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 parazit lvl 45 te acilir buff siler Natural Hp yi %20 indirir. LvL 57 de acilan Torment %50 defens siler.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 burada nasıl olmalı var.sadece search linkini kullanmak gerekli biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ben bunada baktım ama bişiy anlamadım[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ KO Ares Server - Orc Rogue [b]KO Ares Server - Orc Priest [b][b][u]Sözlükte HåD£§[/b][/u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yeni topic acınca farklı bisimi solucekler :)[signature][hline]CrystaL LvL 1x Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar