Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Priest hakkında

cunyir

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, bir priest party elemanlarını heal eder, statlarını arttırır, defens verir, hatta rakibin defensını düşürür vs vs..

Bir priest karakter aldım oynuyorum fakat daha cz denilen yere gitmek nasip olmadı. Ben oraya bu karakterle gidince ne yaparım :)

Sağa sola kendimi heal ede ede kaçarım herhalde. Pek işe yaramacağını düşünüyorum. Bu konuda bir kaç yorum yaparsınız çok sevineceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

geçenlerde czde 47 rogueumla dolaşıyodum rampageden bi priest gördüm nası olsa priest dedim nolcak dedim attım stealtımı wolfumu gittim tam arkadan çakacaktımki %30 armor decrease yedim ve sonrasında 1000 küsür damageide yiyip tek seferde yattım aşağı
olay bu..[signature][hline]
Name:Firearrow
Job:Assassin
Race:El Morad
LvL:4x

Sosyal ağlarda paylaş

cz da bufer olan priestler genelde townda bekler partideki elamanlara buff verir ve onları bekler :) partideki diğer oyuncular pvk yaparken kazandıkları np ler tüm elamanları arasında dağılır :)

bufferlar ve debuffer lar cz de partisiz kalmaz :)[signature][hline]
Knight Online ixg. da Orc Paper Magedir lvl 5x dir. Clan Lideridir. 836 Manner Sahibidir.
Koaka.com da Poker muptalası gizli gorev operatörüdür.
muhasebeburosu.com da forum yöneticisidir
Reel Hayatta Müdürdür, zekidir, karizmatiktir.
ßir Cümle İle ßen
Ölümü ßeklerken ßoş Vakitlerimi Değerlendiriyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam öncelikle Hangi server da oynuyorsun IRk nedir ?

Irkçıyız biliyosun :) Orc ve Ares de isen gel yardım edeyım

2. olarak aslında Priest HEaler-Buffer yaparsan partilerin vazgeçilmez adamı olursun.. Heal ve Ecstasy e verıcen stat pointlerini bana sorarsan önceliğin Ecstasy de olsun

yok ben Cz daha çok işe yarıyayım diyosan o biraz zor :) Talisman a asılıcan ama sana Buff gerekecek bu sefer
daha çok zorlanırsın .. Buffer-HEaler ıyıdır.. lvl40 uzeri oldunmu rahatlarsın zaten ..

Ama söyliyeyim bazen sıkıcı da olsa arkada durup izlemek :)
Partice bir deruvish yaptınızmı üzerinize yağmur gibi lightining yagarken elemanları yaşatmaya çalışmak :) durdugunda ohh demek :) Dark Mare e Sleep çakıp uyutmak bacaklarının arasından eğilerek gecmek :) güzel şeylerdir :) eylenmeyi bildikten sonra eğlence bitmez[signature][hline]Symrna
LvL 48 Priest
Healer-RezZer
---- Ares---

[Bu mesaj Symrna tarafından 08 Şubat 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Symrna, 08 Şubat 2005 23:05 tarihinde demiş ki:
Hocam öncelikle Hangi server da oynuyorsun IRk nedir ?

Irkçıyız biliyosun :) Orc ve Ares de isen gel yardım edeyım

2. olarak aslında Priest HEaler-Buffer yaparsan partilerin vazgeçilmez adamı olursun.. Heal ve Ecstasy e verıcen stat pointlerini bana sorarsan önceliğin Ecstasy de olsun

yok ben Cz daha çok işe yarıyayım diyosan o biraz zor :) Talisman a asılıcan ama sana Buff gerekecek bu sefer
daha çok zorlanırsın .. Buffer-HEaler ıyıdır.. lvl40 uzeri oldunmu rahatlarsın zaten ..

Çok güzel anlatmışsın ama ben anladıysam arap olayım. Ben henüz yeniyim. Hemen hemen 1 hafta oldu oyunla ilgileniyorum.
Şimdi burada sölediğin talisman nedir yada acstasy de olsun demişsin o nedir :)

Bu arada ares te human ım. Bana ırkçılık yapıyorsun ayıp ediyorsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rockncoke, 08 Şubat 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
geçenlerde czde 47 rogueumla dolaşıyodum rampageden bi priest gördüm nası olsa priest dedim nolcak dedim attım stealtımı wolfumu gittim tam arkadan çakacaktımki %30 armor decrease yedim ve sonrasında 1000 küsür damageide yiyip tek seferde yattım aşağı
olay bu..

rockcum bana bu işin detayı anlatsana, ben kendi karakterimle güçlü silah alamıyorum almak str istiyor. onu almak için str ye versem bu seferde zırh giyemiyorum çünkü zırhta int istiyor. gerçi zırhın int ile ne alakası var bilmiyorum. sonuçta çok damage vermek için str ye ihtiyacım var ama oda bende yok malesef :(
Sosyal ağlarda paylaş

Abi LvL 10 dan sonra Moradon da I choose My Specialty yapacak sın ve SKILL bolumune bu kısım gelecek.. bunlar Priest in Skill ( özellikleri diyeyim) dir..

HEal = HEal atar - Restore Atar ( sürekli can verir yani )

Ecstasy = Hit Point vermek ( Buff Derler kısaca ) özelliği gibi özellikleri var

Talisman = Debuff dedıgımız karşıdakinin Mana sını çalar, Defansını düşürür, Uyutur, ölüyü diriltir vb

basitce boyle dıyebılırım..

Örnek vereyım Ben Talisman ım.. Abyys (Dungeon) de bi human mage bize saldırdı.. Adamım mana sını 0'ladım .. oturup mana kazanıp saldıracagını dusunuyo sanırım :) yere oturdu
O mana topluyo ben alıyorum :) sonra bizim mage ın bırı kestı adamı da vaz gecti :) boylle oyunlar oynıyabılırsın :D[signature][hline]Symrna
LvL 48 Priest
Healer-RezZer
---- Ares---
Sosyal ağlarda paylaş

benim de tam bir fikrim yok ama
diyolar ki lvl 60 preist asla kesilmez teke tekte ama ne kadarı dogrudur bilinmez ama bana göre gittiginde parti bulması gerek bana göre de buffer ise gerek yok tek basınada kesebilir ve ayrıca bide str bufferlar var su an hem buff yapıp hem adam öldürebiliyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Humanlarda Extacy yada Talisman yok :) Onlarda Heal in yanında yanlış hatırlamıyorsam nova bir de holly var. Nova konusunda emin deilim ama öle bi şeydi işe, Holy priest ler resser olurlar. Yani Ölü player leri dirilme işine yararlar çoğunlukla ve npc leri güzel uyuturlar. Heal+buffer da malum onu anlatmaya gerek yok sanırım...[signature][hline]KaKsi - El Morad Warrior
LvL - 40+(Kullanım dışı cımdızlak duruyo)
KASIMPATI_MANYAGI - El Morad - Rogue
LvL - 46(arka arkaya 14crossbow patlatan tek insanmıyım?)
HaSeNeK - El Morad - Magician
LvL - 30+(bekle beni estlant geliom)
Sosyal ağlarda paylaş

beyler yeni konu acmayip buradan soruyorum.parasal nedenlerden dolayi karakterlerimden birini priest acmayi dusunuyorum..En fazla party adami olacak priest hangisidir.Eslantta millet para karsiligi resurrection yaptiriyormus kendisine - 100k civarinda bir paraya yapiliyormus -, ama buffer healer da saglam partylerde direk aranan adam oluyor.

Ne edecem ben simdi.Sizce ne oluyum.

Buffer - Healer, Healer - Buffer, Buffer - Rezzer,
Rezzer - Buffer Healer - Rezzer, Rezzer - Healer

Uzun vadede hangisi daha cok kazandirir. Bi yardim edin de su ekonomiyi duzeltek hadi. :)[signature][hline]USKO
Xigenon
Char_1 : Rouge - TuMaN_lvl2x
MYKO
ODIN
Char_1 : Mage_Lightning_lvl5x
Char_2 : Rouge_Archer_lvl3x
Char_3 : Warrior_Attacker_lvl2x

[Bu mesaj MaoTun tarafından 08 Şubat 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
JandeR_SunStar, 08 Şubat 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
eweth dogru dostum eger diezde oynuyorsaniz Anderson ismini duymussunuzdur eleman hem buffer hemde Battle priest Walla tek tabanca takiliyor hep :)

Bak bu mesaj hoşuma gitti benim. Battle priest nasıl olucam jander kardeş. Anlatta bir battle priestte ben olayım
Sosyal ağlarda paylaş

Lookback arkadasın bi sözü var,tam hatırlayamıyorum ama şu şekilde;
"Sen nirvanayamı ulaştınki priest oluyosun"
:) valla doğru söz.Millet orada hasar verecek,adam kesecek,bende arkada onlar ölmesin diye bufflıycam,onlar daha hızlı kessın diye debufflıycam,onlar ölmesin diye heallicem.Hayır bencil bir insan değilim kesinlikle :D
Sosyal ağlarda paylaş

dostum battle priest olmak icin full str ye yukleniyorsun.. lvl 1 kıyafetleri giyiyorsun :) buffer yada talisman olabilirsin farketmes. elindede saglam bi silah aldin mi iş tamam dir :)

bu arada dostum senin dedigine gelelyim ben daha hic orc lardan elinde shard alan bi priest gormedim. ama eGer czde geziyorsan yazanlari iyi ok Anderson u mustaka gorursun:)[signature][hline]Name: Jander_SunStar
Server: Diez
Race: Karus
Job: Elemental Lord / Paper Mage
Level: 6x
Np: 1xxxx
Clan: LifeStoned
Sosyal ağlarda paylaş

arladasin sorusu yanitlandigina gore az yukaridaki benim soruma da yanit verirsiniz herhalde.

battle priest falan olmak umurumda degil.sadece iyi partylere gireyim. biraz boyle item ve para biriktiriyim diger karakterler icin. baska bir istegim yok.[signature][hline]USKO
Xigenon
Char_1 : Rouge - TuMaN_lvl2x
MYKO
ODIN
Char_1 : Mage_Lightning_lvl5x
Char_2 : Rouge_Archer_lvl3x
Char_3 : Warrior_Attacker_lvl2x
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman önce buffer yanındada healer ol. Çünkü party içindeki kişiler bufferına bakıyor, birazda heal yapabilirsen ne ala. Ben ne zaman girsem private tan mesaj geliyor, party e gelirmisin diye. Yerlerini anlatıyorlar gidip giriyorum. Onlar öldürüyor ben oturuyorum ehu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Str priest olucaksın debuffer olup str ye abanıcaksın fighterların kullandığı silahları kullanıcaksın eğer tek takılamk istiyorsan[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...