Hollwanderson Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 1. en üst level priestin statları nasıl olmalı? 2. lvl 8den beri yeni büyü gelmiyo ama bi baktım 12 skill point gelmiş ben bu skill pointleri nereye harciyim ki yeni büyüler gelsin listeme? dikkat ettim soru işareti halinde bile büyü yok lvl8den beri
Hollwanderson Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bi de Styx Bow diye bi zımbırtı düştü çantaya almak isteyen var mı
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya arkadaşım dalga mı geçiyon adam mı seçiyon :) birincisi kunabardan büyüleri açtır.ondan sonra heal mı rezzer mı olacağına karar ver.ondan sonra bas skill puanlarını gitsin. ama sakın heal ne rezzer ne diye sorma :)[signature][hline]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 lvl 10 olduktan sonra specıalıze sec[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Hollwanderson Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 heal bana yarayan büyüler rezzer düşmana dalan büyüler kunabara gidince büyüleri açtırmak için ne dicem skill pointleri nereye harciyim en üs seviyede statlarım nasıl olmalı styx bowun değeri nedir alcak olan var mı toplam 6 soru sınırsız dakika sınav başlamıştır çocuklar :)
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Hollwanderson, 31 Ocak 2005 12:50 tarihinde demiş ki: heal bana yarayan büyüler rezzer düşmana dalan büyüler kunabara gidince büyüleri açtırmak için ne dicem skill pointleri nereye harciyim en üs seviyede statlarım nasıl olmalı styx bowun değeri nedir alcak olan var mı toplam 6 soru sınırsız dakika sınav başlamıştır çocuklar :) yok yok ben kesin karar verdims en bizle kafa buluyon :) demek heal sana yarayan büyüler.rezzer düşmana yarayan büyüler az konuşta cahilliğini belli etme diye bir söz var sen bilmiyosun sanırım bak öğrenmiş oldun :) ya bak on defa aynı soruyu sorma:) millete can vermek istiyosan heal,ölenleri az ex kaybettirip kaldırmak istiyosan rezzer ol.bide dip not cz veya savaşta öldürdüğün adamları kaldırmak istersen rezzer ol.lem hiç düşmana yarayan büyü olurmu :)[signature][hline]
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sorry sanki ben yanlış okumuşum :) yok yok ben yanlış okumuşum :) çok utandım ya :( düşmana dalan yazmışsın.o senin kararın ne bilelim biz.rezzer için talismana,heal içinde heal zaten.[signature][hline]
Hollwanderson Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bu rezzer bana yaramıcaksa ben niye rezzer olim ki heal aliyim ben
Hollwanderson Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yaf skill pointleri nere harcıcam off of
Hollwanderson Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bi de daha kimse statları nasıl yapam hakkında cevap vermedi
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 valla dedimya senin kararın diye.ama rezzerda iyi ölünce milleti az ex kaybıyla kaldırırsın köşeyi dönersin :) ilerde hiç kayıpsız kaldırıyosun bide. bağır rezzer 500 k diye :)[signature][hline]
Hollwanderson Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sorun o nedense genel msg atamıyorum özelden private bölümünden konuşuyom ama genelden nasıl konuşucam bulamadım bi türlü :(
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Delikanlı adam priest charla oynamaz :-p :-p :-p [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 31 Ocak 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir]
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 stat puanlarını hangisi kırmızı yanıyosa ona ver ne bilim ben hiç hayatımda priest olmadım ki :) ver işte kırmızı yananlara. shout tıkla bağır abi yanındakiler duysun :D gezmen lazım.bende bilmiyorum msg nerden atılıyo.atılmıyo diye biliyorum bilen varsa banada söylesin :D[signature][hline]
Hollwanderson Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sekter get statları nasıl ayarliyim skill pointleri nereye veriyim diyorum millet ne yazıyo
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 doru soluoama sana yarayacakolanlar kırmızı button la gozuken statlardır.skllerde de buff/heal mı ya da heal/debuff mi yoksa buff/debuff mı olcanı dusunup ona gore wer.Genelde insanlar buff/heal li priestleri daha coktercih ederler partilere.Ama yuksek level bi debuffer da kendi basına iiilerleyebilir.Hatta partilerde de ragbet gorur[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya abi sen bırak hiç bişey yazma.hatta oyunda oynama :D ya diyorum ya dur büyük yazayım REZZER=TALİSMAN HEAL=HEAL inşallah bi daha sorarsın :)[signature][hline]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Hollwanderson, 31 Ocak 2005 13:12 tarihinde demiş ki: sekter get statları nasıl ayarliyim skill pointleri nereye veriyim diyorum millet ne yazıyo Umarın bunlar bana değildir gördüğün gibi yazı geyikti......[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 harbi ya asıl sen sekter git.hem bişey yazıyon cevap verene saygılı ol bizmi öğretcez laalla alla
Hollwanderson Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: mrproblem, 31 Ocak 2005 13:15 tarihinde demiş ki: doru soluoama sana yarayacakolanlar kırmızı button la gozuken statlardır.skllerde de buff/heal mı ya da heal/debuff mi yoksa buff/debuff mı olcanı dusunup ona gore wer.Genelde insanlar buff/heal li priestleri daha coktercih ederler partilere.Ama yuksek level bi debuffer da kendi basına iiilerleyebilir.Hatta partilerde de ragbet gorur wath? aç biraz duff falan? statları nasıl verce o duffffflar için skill pointlerimi ne yapam bu arada dream anladık lan artık talisman falan ben başka şeyler soruyom sen kaldın talismanda
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 abi bırakın beni öldürecem ben bu adamı :D ya dostum ozaman sen sormak istediğini anlatamıyon. skill puanı benim bildiğim büyülerin açmak için gerekir. eğer başka birşeyse lütfen biri banada söylesin ben bu adamı öldürmeden :)[signature][hline]
Hollwanderson Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hyr skill deyince uodaki gibi vuruş teknik büyü falan çıkıcak sandım bi baktım leadership falan nereye veriyim o skilleri debuff zımbırtılarını falan olmak için
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 debuff icin talismana.buff icin extasy e heal icin heal a[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 priest in ana statları int ve str dir. str yi 90 olcak sonrakilerin hepsi int e verceksin. Ama birden hepsini str ye yuklenme yavas yavas orantılı artırcaksın. 1 LvL atladıgın zaman 3 stat gelir. 2 int 1 str seklinde git.Str 90 olunca bırak. Special skill lerini moradon dan kunabarl mıdır nedir ondan actırıyorsun.Gidip chose my special skill secenegini tıklarsan actırabilirsin. skill olarak benim tavsiyem 1. skill Buffer 2. skill healer e vermendir.[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 mrproblem dostum boşuna yorma kendini yukarı bakarsan bende aynı şeyleri söyledim ama o hala diretiyo nereye vereyim puanları diye tutturduda başka bişey demiyo :) neyse sen bana ultra üyelik ile alınacak 30dk heallardan başka alacak iyi itemler söylermisin?[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar