managerx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 arkadaşalr dün hayırlısıyla enhanced reflexes leri actim ama hala phase nedir, ne anlama gelir kaçıncı phase de olmak ne demek ben kaçıncısındayım ve sure falan sınırı nedir anlamadım. Açıklayanın diline sağlık[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Burada bir çok rehber bulabilirsin[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse - Force Academy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Basitçe açiklamaya çalişayim.Phase=faz,bölüm anlamina geliyor,şu andaki force sensitive questinin hangi bölümde olduğunu anliyorsun bundan.Toplam 4 phase var, her phase 1 tree alabiliyorsun.3 haftada bir phase deişir.4. phase bittiğinde tekrar 1. phase döner.6 tane phase bitirdiğinde ve butun treeleri doldurduğunda jedi initiate açmaya hak kazaniyorsun.Umarim açiklayici olmuştur.[signature][hline]Eamer Strider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar