amazing Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Arkadaşlar Yeni Bir Bilgisayar Aldım Ve Eskisinden Çok Daha İyi. Bende 256 kb Adsl Var Ama Eski Bilgisyarda İnternet Daha Hızlıydı. (Şimdi 4 kb ile bile indirdiği oluyor) Acaba Ne Yapmamı Önerirsiniz? Not: Virüs Taraması Yapıyorum Ama Bişey Çıkmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 şimdi o olay biraz da karsıdaki sitenin hızına bağlıdır. her siteden anı hızı bekleme. bide arada bir adsl yavaslıyor saolsun telekom belkı o ana denk gelmıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ya genelde durum şöyledir. Eğer internette site açabiliyorsan modem ile ilgili bir sorun yoktur. Yavaşlığın nedenlerinden biri bağlı olduğun telefon santrali olabilir. Sinyal iyi olsa bile yavaşlık olabiliyor. Başka bir sebep firewall. Ben 3-4 gündür evde bariz bir yavaşlık yaşıyorum. 3-4 kb ile indirior herhangi bir siteden. speedtest.ttnet.net.tr de sonuç sayfası açılmıor felan. Bugün adsl yardım'ı arayıp arıza bildirecem bakalım ne çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar