ladonnatr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 yaww arkadaslarım bu server 2 de bir kapanıp acılırsa bu server yetkilileri bizim oynamamızı nasıl bekleyebilirler hep böyle oluyo bu ilk degilki artık buna kesin bir çözüm getirmeiler bu böyle olmaz her zaman da server kapatılmaz kesin bi cözüm bulmaları lazım eger siz bu konyla ilgili bisiler biliyosanız acıklayın lütfen
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Hangi server kapandı yaa? Geçen de Diez kapanmıştı gene mi yoksa? (Oyundan düştüm sorna da girmedim bir iki şey bakıyordum.)[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Reactive Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 siz nebulada uo oynamamışsınız hiç[signature][hline]therin lvl 34 mage (diez) selamunaleykum lvl 33 berserker (mp 71:D) (ares)
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 reactive lafı tam gediğine oturtmuş valla :) nebulada uo oynadığımız(oynayamadığımız :-P) zamanları bilirim neyse oturun kalkın dua edin yine :)[signature][hline]Pati KonsoL
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 abi herkez japko yu öneriyo ne iş ya :-? ben yükledim bi bakacağım bu akşam sizlere yazarım :D[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım Clan::hrr: Champions :hrr:
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 lazım olan varsa lvl 31 assassin var pelerinli clanda vereyim japkoda zaten uskodaki accountuda eski sınıf arklarımdan birine verdim ko benim için tamamen bitti :)[signature][hline]Pati KonsoL
Öne çıkan mesajlar