Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

matematik..

uncla

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
üçüncü senem öss'ye hazırlanıyorum benim bu matematikten son günlerde iyice gözüm korkmaya başladı hiç içimden çözmek gelmiyor sizce ne yapmalıyım artık üçüncü senem ve bu sene gerçekten kazanmak zorundayım.[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
valla arkadasim.. bi kere bolum ne? sayisal yada tm isen cok calismaktan baska yapabilecegin bisey yok.. ama eger sozel isen birak onun yerine turkce sosyal coz..[signature][hline]Mehmet Bakircioglu
Mesaj tarihi:
Sıkacan biraz bence..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!!

Mesaj tarihi:
Bol Soru ve Deneme cöz. (Soru cok geneldi, Cevapta öyle oldu :)).[signature][hline]"These tears we cry
Are falling rain
For all the lies you told us
The hurt, the blame!
And we will weep to be so alone
We are lost
We can never go home"
-Gollum's Song
Mesaj tarihi:
güvender %100 öss soru bankasını öneririm.Kolaydan başlio. Kitabi eline alip ilk 3 soruyu yapamayip uyuz olup birakmion al çözmeye başla zaman geçtikçe puanlarin artikça gaz olup daha zor kitapları yapabilirsin ;)
Bana çok yararı oldu şuan bitmek üzere kitap son 1 2 konum ve denemelerim kaldi.Son dersane denemesinde 29 mattan 26 doğru 2 boş 1 yanliş yaptim boşlarim daha bilmediğim konular...
Başarılar...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
ben sayısalcıydım.Bizim zamanımızda guvender ve zafer fizik matematik kimya vs. vardı.Bunların matematik kitaplarını tavsiye ederim.Sıkıcı bir istir hele uzerine zorunluluk olarak biniyorsa bir is.Az daha sabretmen gerek sadece.Kas biraz daha bak guzel gunler gelcek simdi cefanı cek sonra daha uzun surer yoksa bu cefa.
  • Yeni Oluştur...