uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 üçüncü senem öss'ye hazırlanıyorum benim bu matematikten son günlerde iyice gözüm korkmaya başladı hiç içimden çözmek gelmiyor sizce ne yapmalıyım artık üçüncü senem ve bu sene gerçekten kazanmak zorundayım.[signature][hline]jan d.
bakmehmet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 valla arkadasim.. bi kere bolum ne? sayisal yada tm isen cok calismaktan baska yapabilecegin bisey yok.. ama eger sozel isen birak onun yerine turkce sosyal coz..[signature][hline]Mehmet Bakircioglu
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 git en iii çözdüün yada çözmeyi ençok sevdiin konudan çöz bikaç gün...[signature][hline]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bölüm tm.[signature][hline]jan d.
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Sıkacan biraz bence..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!!
Multani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bol Soru ve Deneme cöz. (Soru cok geneldi, Cevapta öyle oldu :)).[signature][hline]"These tears we cry Are falling rain For all the lies you told us The hurt, the blame! And we will weep to be so alone We are lost We can never go home" -Gollum's Song
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 güvender %100 öss soru bankasını öneririm.Kolaydan başlio. Kitabi eline alip ilk 3 soruyu yapamayip uyuz olup birakmion al çözmeye başla zaman geçtikçe puanlarin artikça gaz olup daha zor kitapları yapabilirsin ;) Bana çok yararı oldu şuan bitmek üzere kitap son 1 2 konum ve denemelerim kaldi.Son dersane denemesinde 29 mattan 26 doğru 2 boş 1 yanliş yaptim boşlarim daha bilmediğim konular... Başarılar...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ben sayısalcıydım.Bizim zamanımızda guvender ve zafer fizik matematik kimya vs. vardı.Bunların matematik kitaplarını tavsiye ederim.Sıkıcı bir istir hele uzerine zorunluluk olarak biniyorsa bir is.Az daha sabretmen gerek sadece.Kas biraz daha bak guzel gunler gelcek simdi cefanı cek sonra daha uzun surer yoksa bu cefa.
Öne çıkan mesajlar